Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva cateringverksamhet, att bedriva konsultverksamhet inom restaurangbranschen samt därmed förenlig verksamhet.
2023-06* | 2022-06* | 2021-06* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 579 | 678 | 253 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 276 | 407 | 86 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 276 | 407 | 86 |
Årets resultat (tkr) | 208 | 244 | 32 |
Summa tillgångar (tkr) | 2 794 | 2 607 | 2 448 |
Antal anställda |
2023-06* | 2022-06* | 2021-06* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 579 | 678 | 253 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 276 | 407 | 86 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 276 | 407 | 86 |
Årets resultat (tkr) | 208 | 244 | 32 |
TILLGÅNGAR | 2023-06* | 2022-06* | 2021-06* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | 1 700 | 1 700 | 1 700 |
Omsättningstillgångar (tkr) | 1 094 | 907 | 748 |
Tillgångar (tkr) | 2 794 | 2 607 | 2 448 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2023-06* | 2022-06* | 2021-06* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 2 410 | 2 202 | 1 958 |
Obeskattade reserver (tkr) | 260 | 248 | 148 |
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | 200 | ||
Kortfristiga skulder (tkr) | 124 | 157 | 142 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 2 794 | 2 607 | 2 448 |
2023-06* | 2022-06* | 2021-06* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) | 1 700 |
2023-06* | 2022-06* | 2021-06* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | |||
Omsättning per anställd (tkr) | |||
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | 47.7% | 60.0% | 34.0% |
Soliditet | 93.0% | 91.3% | 84.3% |
Kassalikviditet | 882.3% | 577.7% | 526.8% |
Klas & Johan Catering AB ingår i en koncern med 5 bolag. Koncernmoderbolag är Ljungquist & Jureskog AB. Koncernstrukturen baseras på uppgifter från 2022-06.
Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva cateringverksamhet, att bedriva konsultverksamhet inom restaurangbranschen samt därmed förenlig verksamhet.