Bolaget ska bedriva rådgivning, förvaltning och utveckling av företag inom medieproduktion, mat, hälsa och friskvård, bedriva restaurangaktiviteter, café, catering, kursaktiviteter, läger, utbildning och föreläsningar i samma områden, förvaltning av fastigheter och lös egendom samt köp och försäljning av värdepapper, bedriva journalistisk verksamhet inom området matbeskrivning, restaurang- och reseöversikter, recept och produkttester, aktiviteter som påverkare av sociala medier och marknadsföring i samband med detta och därmed förenlig verksamhet.
2023-10* | 2022-10* | |
---|---|---|
Omsättning (tkr) | 4 175 | 1 761 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 850 | 257 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 825 | 234 |
Årets resultat (tkr) | 483 | 185 |
Summa tillgångar (tkr) | 2 606 | 1 196 |
Antal anställda | 6 | 3 |
2023-10* | 2022-10* | |
---|---|---|
Omsättning (tkr) | 4 175 | 1 761 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 850 | 257 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 825 | 234 |
Årets resultat (tkr) | 483 | 185 |
TILLGÅNGAR | 2023-10* | 2022-10* |
---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | 1 145 | 462 |
Omsättningstillgångar (tkr) | 1 461 | 733 |
Tillgångar (tkr) | 2 606 | 1 196 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2023-10* | 2022-10* |
---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 538 | 210 |
Obeskattade reserver (tkr) | 210 | |
Avsättningar (tkr) | ||
Långfristiga skulder (tkr) | 400 | 450 |
Kortfristiga skulder (tkr) | 1 457 | 536 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 2 606 | 1 196 |
2023-10* | 2022-10* | |
---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | ||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | ||
Löner till övriga anställda (tkr) | ||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | ||
Sociala kostnader (tkr) | ||
Utdelning till aktieägare (tkr) | 155 |
2023-10* | 2022-10* | |
---|---|---|
Antal anställda | 6 | 3 |
Omsättning per anställd (tkr) | 696 | 587 |
Personalkostnader per anställd (tkr) | ||
Vinstmarginal | 20.4% | 14.6% |
Soliditet | 26.4% | 17.6% |
Kassalikviditet | 100.3% | 136.8% |
Bolaget ska bedriva rådgivning, förvaltning och utveckling av företag inom medieproduktion, mat, hälsa och friskvård, bedriva restaurangaktiviteter, café, catering, kursaktiviteter, läger, utbildning och föreläsningar i samma områden, förvaltning av fastigheter och lös egendom samt köp och försäljning av värdepapper, bedriva journalistisk verksamhet inom området matbeskrivning, restaurang- och reseöversikter, recept och produkttester, aktiviteter som påverkare av sociala medier och marknadsföring i samband med detta och därmed förenlig verksamhet.