Bolaget bedriver produktion och försäljning av pannkakor och galetter enligt franskt recept samt traditionella franska livsmedel. Bolaget bedriver konsultation och rådgivning avseende matlagning, recept och undervisning i franska samt import och export av livsmedel och franska traditionella specialiteter så som vin, keramik och souvernirer. Bolaget bedriver restaurang- och cateringverksamhet.
2023-02* | 2022-02* | 2021-02* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 1 250 | 1 478 | 944 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 440 | 605 | 324 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 440 | 605 | 324 |
Årets resultat (tkr) | 298 | 398 | 221 |
Summa tillgångar (tkr) | 2 537 | 2 437 | 2 073 |
Antal anställda | 1 | 1 |
2023-02* | 2022-02* | 2021-02* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 1 250 | 1 478 | 944 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 440 | 605 | 324 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 440 | 605 | 324 |
Årets resultat (tkr) | 298 | 398 | 221 |
TILLGÅNGAR | 2023-02* | 2022-02* | 2021-02* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | |||
Omsättningstillgångar (tkr) | 2 537 | 2 437 | 2 073 |
Tillgångar (tkr) | 2 537 | 2 437 | 2 073 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2023-02* | 2022-02* | 2021-02* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 1 755 | 1 707 | 1 408 |
Obeskattade reserver (tkr) | 762 | 703 | 604 |
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | |||
Kortfristiga skulder (tkr) | 20 | 27 | 60 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 2 537 | 2 437 | 2 073 |
2023-02* | 2022-02* | 2021-02* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) | 250 | 100 |
2023-02* | 2022-02* | 2021-02* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | 1 | 1 | |
Omsättning per anställd (tkr) | 1 250 | 1 478 | |
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | 35.2% | 40.9% | 34.3% |
Soliditet | 90.8% | 90.8% | 88.9% |
Kassalikviditet | 12685.0% | 9025.9% | 3455.0% |
Bolaget bedriver produktion och försäljning av pannkakor och galetter enligt franskt recept samt traditionella franska livsmedel. Bolaget bedriver konsultation och rådgivning avseende matlagning, recept och undervisning i franska samt import och export av livsmedel och franska traditionella specialiteter så som vin, keramik och souvernirer. Bolaget bedriver restaurang- och cateringverksamhet.