Bolaget ska bedriva restaurang-, café-, konferens-, catering- och eventverksamhet samt konsultverksamhet inom restaurang, samt därmed förenlig verksamhet.
2022-12* | 2021-12* | 2020-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 10 794 | 5 709 | 5 278 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 2 759 | 918 | 143 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 2 758 | 888 | 141 |
Årets resultat (tkr) | 2 888 | 700 | 102 |
Summa tillgångar (tkr) | 11 772 | 9 993 | 8 536 |
Antal anställda | 4 | 2 | 2 |
2022-12* | 2021-12* | 2020-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 10 794 | 5 709 | 5 278 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 2 759 | 918 | 143 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 2 758 | 888 | 141 |
Årets resultat (tkr) | 2 888 | 700 | 102 |
TILLGÅNGAR | 2022-12* | 2021-12* | 2020-12* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | 98 | 123 | 188 |
Omsättningstillgångar (tkr) | 11 675 | 9 870 | 8 348 |
Tillgångar (tkr) | 11 772 | 9 993 | 8 536 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2022-12* | 2021-12* | 2020-12* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 8 806 | 5 918 | 5 218 |
Obeskattade reserver (tkr) | 2 500 | 2 500 | |
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | |||
Kortfristiga skulder (tkr) | 2 966 | 1 575 | 818 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 11 772 | 9 993 | 8 536 |
2022-12* | 2021-12* | 2020-12* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) | 7 000 |
2022-12* | 2021-12* | 2020-12* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | 4 | 2 | 2 |
Omsättning per anställd (tkr) | 2 699 | 2 855 | 2 639 |
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | 25.6% | 16.1% | 2.7% |
Soliditet | 74.8% | 77.2% | 82.2% |
Kassalikviditet | 389.4% | 620.4% | 1008.0% |
Lokus Fest Och Konferens AB ingår i en koncern med 2 bolag. Koncernmoderbolag är Prelokus Holding AB. Koncernstrukturen baseras på uppgifter från 2021-12.
Bolaget ska bedriva restaurang-, café-, konferens-, catering- och eventverksamhet samt konsultverksamhet inom restaurang, samt därmed förenlig verksamhet.