Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva restaurang- och cateringverksamhet med tillhörande uthyrning av catering och eventpersonal, drift av restaurang på plats samt externa cateringuppdrag på annan plats samt därmed förenlig verksamhet.
2024-12* | 2023-12* | 2022-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 7 367 | 7 130 | 6 320 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 286 | -342 | 257 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 295 | -336 | 256 |
Årets resultat (tkr) | 270 | -286 | 161 |
Summa tillgångar (tkr) | 642 | 697 | 946 |
Antal anställda | 5 | 5 | 15 |
2024-12* | 2023-12* | 2022-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 7 367 | 7 130 | 6 320 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 286 | -342 | 257 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 295 | -336 | 256 |
Årets resultat (tkr) | 270 | -286 | 161 |
TILLGÅNGAR | 2024-12* | 2023-12* | 2022-12* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | |||
Omsättningstillgångar (tkr) | 642 | 697 | 946 |
Tillgångar (tkr) | 642 | 697 | 946 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2024-12* | 2023-12* | 2022-12* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 295 | 25 | 186 |
Obeskattade reserver (tkr) | 50 | ||
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | |||
Kortfristiga skulder (tkr) | 347 | 672 | 710 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 642 | 697 | 946 |
2024-12* | 2023-12* | 2022-12* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) |
2024-12* | 2023-12* | 2022-12* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | 5 | 5 | 15 |
Omsättning per anställd (tkr) | 1 473 | 1 426 | 421 |
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | 3.9% | -4.8% | 4.1% |
Soliditet | 46.0% | 3.6% | 23.5% |
Kassalikviditet | 173.8% | 88.4% | 114.4% |
Lovö Restaurang AB ingår i en koncern med 3 bolag. Koncernmoderbolag är Astrids Restauranger AB. Koncernstrukturen baseras på uppgifter från 2023-12.
Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva restaurang- och cateringverksamhet med tillhörande uthyrning av catering och eventpersonal, drift av restaurang på plats samt externa cateringuppdrag på annan plats samt därmed förenlig verksamhet.