Bolagets verksamhet ska vara att föreläsa inom ämnet mat i allmänhet och skolmat i synnerhet, utföra arbete på plats i kök, litterär verksamhet inom mat såsom att skriva och ge ut facklitteratur inom ämnet samt konsultverksamhet med inriktning på att förbättra ekonomi och mat för enskilda kök och kommuner jämte därmed förenlig verksamhet.
2022-12* | 2021-12* | 2020-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 93 | 10 | 96 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | -10 | -92 | -8 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | -10 | -92 | -8 |
Årets resultat (tkr) | 38 | -17 | 5 |
Summa tillgångar (tkr) | 104 | 151 | 281 |
Antal anställda | 1 |
2022-12* | 2021-12* | 2020-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 93 | 10 | 96 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | -10 | -92 | -8 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | -10 | -92 | -8 |
Årets resultat (tkr) | 38 | -17 | 5 |
TILLGÅNGAR | 2022-12* | 2021-12* | 2020-12* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | |||
Omsättningstillgångar (tkr) | 104 | 151 | 281 |
Tillgångar (tkr) | 104 | 151 | 281 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2022-12* | 2021-12* | 2020-12* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 88 | 65 | 112 |
Obeskattade reserver (tkr) | 61 | 136 | |
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | |||
Kortfristiga skulder (tkr) | 17 | 25 | 33 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 104 | 151 | 281 |
2022-12* | 2021-12* | 2020-12* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) | 15 | 30 |
2022-12* | 2021-12* | 2020-12* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | 1 | ||
Omsättning per anställd (tkr) | 10 | ||
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | -10.8% | -920.0% | -8.3% |
Soliditet | 84.6% | 72.1% | 74.7% |
Kassalikviditet | 611.8% | 604.0% | 851.5% |
Bolagets verksamhet ska vara att föreläsa inom ämnet mat i allmänhet och skolmat i synnerhet, utföra arbete på plats i kök, litterär verksamhet inom mat såsom att skriva och ge ut facklitteratur inom ämnet samt konsultverksamhet med inriktning på att förbättra ekonomi och mat för enskilda kök och kommuner jämte därmed förenlig verksamhet.