Bolaget skall bedriva restaurang och caféverksamhet, catering, event och utbildning i anslutning härtill samt därmed förenlig verksamhet.
2024-12* | 2023-12* | 2022-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 4 081 | 4 920 | 3 253 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | -1 273 | 93 | -1 181 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | -1 272 | 91 | 951 |
Årets resultat (tkr) | -1 277 | 96 | 1 146 |
Summa tillgångar (tkr) | 1 298 | 2 450 | 2 503 |
Antal anställda | 3 | 3 | 3 |
2024-12* | 2023-12* | 2022-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 4 081 | 4 920 | 3 253 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | -1 273 | 93 | -1 181 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | -1 272 | 91 | 951 |
Årets resultat (tkr) | -1 277 | 96 | 1 146 |
TILLGÅNGAR | 2024-12* | 2023-12* | 2022-12* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | 65 | 903 | 1 063 |
Omsättningstillgångar (tkr) | 1 234 | 1 547 | 1 441 |
Tillgångar (tkr) | 1 298 | 2 450 | 2 503 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2024-12* | 2023-12* | 2022-12* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 1 008 | 2 285 | 2 188 |
Obeskattade reserver (tkr) | |||
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | 137 | ||
Kortfristiga skulder (tkr) | 153 | 165 | 315 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 1 298 | 2 450 | 2 503 |
2024-12* | 2023-12* | 2022-12* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) | 597 |
2024-12* | 2023-12* | 2022-12* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | 3 | 3 | 3 |
Omsättning per anställd (tkr) | 1 360 | 1 640 | 1 084 |
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | -31.2% | 1.9% | -36.3% |
Soliditet | 77.7% | 93.3% | 87.4% |
Kassalikviditet | 806.5% | 888.5% | 427.0% |
Mat i Julita AB ingår i en koncern med 3 bolag. Moderbolag är Kreativ Matlagning Sverige AB och koncernmoderbolag är Myllymäki07 AB. Koncernstrukturen baseras på uppgifter från 2023-12.
Bolaget skall bedriva restaurang och caféverksamhet, catering, event och utbildning i anslutning härtill samt därmed förenlig verksamhet.