Bolaget skall bedriva restaurang och caféverksamhet, catering, event och utbildning i anslutning härtill samt därmed förenlig verksamhet.
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 4 920 | 3 253 | 3 407 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 93 | -1 181 | -103 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 91 | 951 | -107 |
Årets resultat (tkr) | 96 | 1 146 | 8 |
Summa tillgångar (tkr) | 2 450 | 2 503 | 1 540 |
Antal anställda | 3 | 3 | 4 |
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 4 920 | 3 253 | 3 407 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 93 | -1 181 | -103 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 91 | 951 | -107 |
Årets resultat (tkr) | 96 | 1 146 | 8 |
TILLGÅNGAR | 2023-12* | 2022-12* | 2021-12* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | 903 | 1 063 | 718 |
Omsättningstillgångar (tkr) | 1 547 | 1 441 | 822 |
Tillgångar (tkr) | 2 450 | 2 503 | 1 540 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2023-12* | 2022-12* | 2021-12* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 2 285 | 2 188 | 1 043 |
Obeskattade reserver (tkr) | 195 | ||
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | |||
Kortfristiga skulder (tkr) | 165 | 315 | 303 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 2 450 | 2 503 | 1 540 |
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) |
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | 3 | 3 | 4 |
Omsättning per anställd (tkr) | 1 640 | 1 084 | 852 |
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | 1.9% | -36.3% | -3.0% |
Soliditet | 93.3% | 87.4% | 76.8% |
Kassalikviditet | 888.5% | 427.0% | 249.5% |
Mat i Julita AB ingår i en koncern med 3 bolag. Moderbolag är Kreativ Matlagning Sverige AB och koncernmoderbolag är Myllymäki07 AB. Koncernstrukturen baseras på uppgifter från 2023-12.
Bolaget skall bedriva restaurang och caféverksamhet, catering, event och utbildning i anslutning härtill samt därmed förenlig verksamhet.