Bolaget ska bedriva konsultation inom restaurangbranschen samt cateringverksamhet och kurser i mat och dryck och arrangera fester samt idka därmed förenlig verksamhet.
2024-12* | 2023-12* | 2022-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 1 782 | 1 329 | 1 501 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 663 | 572 | 962 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 664 | 573 | 963 |
Årets resultat (tkr) | 529 | 597 | 604 |
Summa tillgångar (tkr) | 6 598 | 5 945 | 5 113 |
Antal anställda | 1 | 1 | 1 |
2024-12* | 2023-12* | 2022-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 1 782 | 1 329 | 1 501 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 663 | 572 | 962 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 664 | 573 | 963 |
Årets resultat (tkr) | 529 | 597 | 604 |
TILLGÅNGAR | 2024-12* | 2023-12* | 2022-12* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | 4 981 | 4 488 | 3 486 |
Omsättningstillgångar (tkr) | 1 617 | 1 457 | 1 627 |
Tillgångar (tkr) | 6 598 | 5 945 | 5 113 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2024-12* | 2023-12* | 2022-12* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 4 618 | 4 090 | 3 361 |
Obeskattade reserver (tkr) | 380 | 419 | 612 |
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | |||
Kortfristiga skulder (tkr) | 1 600 | 1 436 | 1 140 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 6 598 | 5 945 | 5 113 |
2024-12* | 2023-12* | 2022-12* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) |
2024-12* | 2023-12* | 2022-12* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | 1 | 1 | 1 |
Omsättning per anställd (tkr) | 1 782 | 1 329 | 1 501 |
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | 37.2% | 43.0% | 64.1% |
Soliditet | 74.1% | 73.9% | 74.3% |
Kassalikviditet | 101.1% | 101.5% | 142.7% |
Myllymäki07 AB är koncernmoderbolag i en koncern bestående av 3 bolag. Koncernstrukturen baseras på uppgifter från 2023-12.
Bolaget ska bedriva konsultation inom restaurangbranschen samt cateringverksamhet och kurser i mat och dryck och arrangera fester samt idka därmed förenlig verksamhet.