Hitta.se

Bolagsdata och årsredovisning för Matstudio Kungsmarken AB

Org.nr.

Kopiera

Restaurangverksamhet med fokus på lunch, catering och event.

Information

  • Organisationsnummer:

    559233-0897
  • Bolagsform:

    Aktiebolag
  • VD:

    Stig Erik Daniel Lundström
  • Bolaget registrerat:

    2019-12-20
  • F-skatt:

    Registrerad
  • Moms:

    Registrerad (SE559233089701)
Okänd kreditvärdighetVad betyder det här?

Nyckeltal

2023-12*2022-12*2021-12*
Omsättning (tkr)5 1014 8104 032
Rörelseresultat, EBIT (tkr)-120-16207
Resultat efter finansnetto (tkr)-117-22198
Årets resultat (tkr)-117-22157
Summa tillgångar (tkr)699842976
Antal anställda554

Årsredovisningar Matstudio Kungsmarken AB

Ingen information

Bolagets redovisning

Resultaträkning (TKR)

2023-12*2022-12*2021-12*
Omsättning (tkr)5 1014 8104 032
Rörelseresultat, EBIT (tkr)-120-16207
Resultat efter finansnetto (tkr)-117-22198
Årets resultat (tkr)-117-22157

Balansräkning (TKR)

TILLGÅNGAR2023-12*2022-12*2021-12*
Anläggningstillgångar (tkr)
Omsättningstillgångar (tkr)699842976
Tillgångar (tkr)699842976
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR2023-12*2022-12*2021-12*
Eget kapital (tkr)413530552
Obeskattade reserver (tkr)
Avsättningar (tkr)
Långfristiga skulder (tkr)108
Kortfristiga skulder (tkr)286312316
Skulder och eget kapital (tkr)699842976

Löner och utdelningar (TKR)

2023-12*2022-12*2021-12*
Löner till styrelse & VD (tkr)
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr)
Löner till övriga anställda (tkr)
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr)
Sociala kostnader (tkr)
Utdelning till aktieägare (tkr)

Nyckeltal

2023-12*2022-12*2021-12*
Antal anställda554
Omsättning per anställd (tkr)1 0209621 008
Personalkostnader per anställd (tkr)
Vinstmarginal-2.4%-0.3%5.1%
Soliditet59.1%63.0%56.6%
Kassalikviditet205.2%251.3%288.9%

Befattningshavare

Exekutiva befattningar

Styrelsemedlemmar

Firmatecknare

Firman tecknas av styrelsen.Firman tecknas var för sig av.ledamöterna.

Styrelser och befattningshavare

Könsfördelning & medelålder i styrelsen

40 år

Svensk Näringsgrensindelning - SNI

Restaurangverksamhet med fokus på lunch, catering och event.

  • 56100 - Restaurangverksamhet