Aktiebolaget skall bedriva konsultverksamhet inom livsmedelsproduktion, restaurang, matlagningskurser samt därmed förenlig verksamhet. Bolaget skall även verka inom författarskap av kokböcker samt därmed förenlig verksamhet.
2024-12* | 2023-12* | 2022-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 1 200 | 1 180 | 1 138 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 138 | 294 | 254 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | -89 | 85 | 33 |
Årets resultat (tkr) | 153 | 85 | 33 |
Summa tillgångar (tkr) | 7 578 | 6 849 | 6 961 |
Antal anställda | 1 | 1 | 1 |
2024-12* | 2023-12* | 2022-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 1 200 | 1 180 | 1 138 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 138 | 294 | 254 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | -89 | 85 | 33 |
Årets resultat (tkr) | 153 | 85 | 33 |
TILLGÅNGAR | 2024-12* | 2023-12* | 2022-12* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | 7 063 | 6 499 | 6 476 |
Omsättningstillgångar (tkr) | 514 | 350 | 485 |
Tillgångar (tkr) | 7 578 | 6 849 | 6 961 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2024-12* | 2023-12* | 2022-12* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 818 | 666 | 581 |
Obeskattade reserver (tkr) | |||
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | 2 513 | 2 100 | |
Kortfristiga skulder (tkr) | 4 247 | 4 083 | 6 380 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 7 578 | 6 849 | 6 961 |
2024-12* | 2023-12* | 2022-12* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) |
2024-12* | 2023-12* | 2022-12* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | 1 | 1 | 1 |
Omsättning per anställd (tkr) | 1 200 | 1 180 | 1 138 |
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | 11.5% | 24.9% | 22.3% |
Soliditet | 10.8% | 9.7% | 8.3% |
Kassalikviditet | 12.1% | 8.6% | 7.6% |
Nikki Pepper AB är koncernmoderbolag i en koncern bestående av 2 bolag. Koncernstrukturen baseras på uppgifter från 2023-12.
Aktiebolaget skall bedriva konsultverksamhet inom livsmedelsproduktion, restaurang, matlagningskurser samt därmed förenlig verksamhet. Bolaget skall även verka inom författarskap av kokböcker samt därmed förenlig verksamhet.