Företaget skall bedriva café, restaurang-, fest- och cateringverksamhet. Konsultation och rådgivning kring livsmedel verksamhets start-upp, utveckling och varumärke uppbyggnad och därmed förenlig verksamhet.
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 10 429 | 11 041 | 7 754 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 612 | 67 | 695 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 536 | 60 | 686 |
Årets resultat (tkr) | 246 | 64 | 209 |
Summa tillgångar (tkr) | 3 691 | 4 539 | 4 483 |
Antal anställda | 8 | 11 | 6 |
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 10 429 | 11 041 | 7 754 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 612 | 67 | 695 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 536 | 60 | 686 |
Årets resultat (tkr) | 246 | 64 | 209 |
TILLGÅNGAR | 2023-12* | 2022-12* | 2021-12* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | 2 709 | 3 166 | 3 185 |
Omsättningstillgångar (tkr) | 983 | 1 374 | 1 298 |
Tillgångar (tkr) | 3 691 | 4 539 | 4 483 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2023-12* | 2022-12* | 2021-12* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 1 550 | 1 304 | 1 240 |
Obeskattade reserver (tkr) | 495 | 519 | 531 |
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | 201 | 1 600 | 2 000 |
Kortfristiga skulder (tkr) | 1 445 | 1 116 | 711 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 3 691 | 4 539 | 4 483 |
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) |
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | 8 | 11 | 6 |
Omsättning per anställd (tkr) | 1 304 | 1 004 | 1 292 |
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | 5.9% | 0.6% | 9.0% |
Soliditet | 51.6% | 37.0% | 36.2% |
Kassalikviditet | 62.6% | 104.0% | 182.6% |
Oolong AB är koncernmoderbolag i en koncern bestående av 3 bolag. Koncernstrukturen baseras på uppgifter från 2022-12.
Företaget skall bedriva café, restaurang-, fest- och cateringverksamhet. Konsultation och rådgivning kring livsmedel verksamhets start-upp, utveckling och varumärke uppbyggnad och därmed förenlig verksamhet.