Bolaget skall driva vegetarisk restaurangverksamhet, utrusta lokaler för vegetariska serveringar och marknadsföra dessa samt driva därmed förenlig verksamhet. Parallellt med det ska bolaget erbjuda tjänster inom följande områden: matleveranser, vegetarisk kockutbildning, konsultation och rådgivning för vegetariska restauranger
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 1 591 | 1 834 | 1 433 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 82 | 340 | 261 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 81 | 342 | 261 |
Årets resultat (tkr) | 64 | 271 | 303 |
Summa tillgångar (tkr) | 1 006 | 1 028 | 829 |
Antal anställda | 2 | 2 | 2 |
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 1 591 | 1 834 | 1 433 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 82 | 340 | 261 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 81 | 342 | 261 |
Årets resultat (tkr) | 64 | 271 | 303 |
TILLGÅNGAR | 2023-12* | 2022-12* | 2021-12* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | 6 | 15 | 40 |
Omsättningstillgångar (tkr) | 1 000 | 1 013 | 789 |
Tillgångar (tkr) | 1 006 | 1 028 | 829 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2023-12* | 2022-12* | 2021-12* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 1 004 | 939 | 669 |
Obeskattade reserver (tkr) | |||
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | |||
Kortfristiga skulder (tkr) | 2 | 88 | 161 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 1 006 | 1 028 | 829 |
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) |
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | 2 | 2 | 2 |
Omsättning per anställd (tkr) | 796 | 917 | 717 |
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | 5.2% | 18.5% | 18.2% |
Soliditet | 99.8% | 91.3% | 80.7% |
Kassalikviditet | 47550.0% | 1095.5% | 472.7% |
Organic Kitchen Lund AB ingår i en koncern med 3 bolag. Koncernmoderbolag är Avi AB. Koncernstrukturen baseras på uppgifter från 2021-12.
Bolaget skall driva vegetarisk restaurangverksamhet, utrusta lokaler för vegetariska serveringar och marknadsföra dessa samt driva därmed förenlig verksamhet. Parallellt med det ska bolaget erbjuda tjänster inom följande områden: matleveranser, vegetarisk kockutbildning, konsultation och rådgivning för vegetariska restauranger