Bolagets verksamhet ska vara att bedriva försäljning inom dagligvaruhandel inkluderat e-handel, utföra säljuppdrag inom dagligvaruhandeln, samt bedriva utbildning i olika former vad gäller livsmedelshygien, organisation, drift och service.
2023-04* | 2022-04* | 2021-04* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 1 702 | 1 752 | 1 406 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 427 | 205 | 395 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 427 | 205 | 393 |
Årets resultat (tkr) | 245 | 117 | 228 |
Summa tillgångar (tkr) | 1 262 | 990 | 871 |
Antal anställda | 1 | 1 | 1 |
2023-04* | 2022-04* | 2021-04* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 1 702 | 1 752 | 1 406 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 427 | 205 | 395 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 427 | 205 | 393 |
Årets resultat (tkr) | 245 | 117 | 228 |
TILLGÅNGAR | 2023-04* | 2022-04* | 2021-04* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | 2 | 4 | 6 |
Omsättningstillgångar (tkr) | 1 260 | 986 | 865 |
Tillgångar (tkr) | 1 262 | 990 | 871 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2023-04* | 2022-04* | 2021-04* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 839 | 594 | 477 |
Obeskattade reserver (tkr) | 303 | 191 | 137 |
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | |||
Kortfristiga skulder (tkr) | 119 | 205 | 256 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 1 262 | 990 | 871 |
2023-04* | 2022-04* | 2021-04* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) |
2023-04* | 2022-04* | 2021-04* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | 1 | 1 | 1 |
Omsättning per anställd (tkr) | 1 702 | 1 752 | 1 406 |
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | 25.1% | 11.7% | 28.1% |
Soliditet | 83.8% | 73.9% | 66.1% |
Kassalikviditet | 389.9% | 204.4% | 167.6% |
Bolagets verksamhet ska vara att bedriva försäljning inom dagligvaruhandel inkluderat e-handel, utföra säljuppdrag inom dagligvaruhandeln, samt bedriva utbildning i olika former vad gäller livsmedelshygien, organisation, drift och service.