Företaget kommer att bedriva restaurangverksamhet, catering, event, grossistverksamhet inom livsmedel och därmed förenlig verksamhet.
2024-12* | 2023-12* | 2022-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 9 123 | 8 517 | 7 155 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 1 498 | 1 743 | 1 438 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 1 498 | 1 744 | 1 438 |
Årets resultat (tkr) | 313 | 34 | 641 |
Summa tillgångar (tkr) | 2 405 | 2 246 | 2 219 |
Antal anställda | 5 | 5 | 4 |
2024-12* | 2023-12* | 2022-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 9 123 | 8 517 | 7 155 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 1 498 | 1 743 | 1 438 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 1 498 | 1 744 | 1 438 |
Årets resultat (tkr) | 313 | 34 | 641 |
TILLGÅNGAR | 2024-12* | 2023-12* | 2022-12* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | 147 | 356 | 222 |
Omsättningstillgångar (tkr) | 2 258 | 1 890 | 1 997 |
Tillgångar (tkr) | 2 405 | 2 246 | 2 219 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2024-12* | 2023-12* | 2022-12* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 1 718 | 1 406 | 1 371 |
Obeskattade reserver (tkr) | 180 | 180 | 180 |
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | 100 | ||
Kortfristiga skulder (tkr) | 407 | 660 | 667 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 2 405 | 2 246 | 2 219 |
2024-12* | 2023-12* | 2022-12* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) |
2024-12* | 2023-12* | 2022-12* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | 5 | 5 | 4 |
Omsättning per anställd (tkr) | 1 825 | 1 703 | 1 789 |
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | 16.4% | 20.5% | 20.1% |
Soliditet | 76.8% | 68.4% | 67.6% |
Kassalikviditet | 542.5% | 278.6% | 293.3% |
Restaurang Pralin AB ingår i en koncern med 2 bolag. Koncernmoderbolag är Caponata Solna Strand AB. Koncernstrukturen baseras på uppgifter från 2023-12.
Företaget kommer att bedriva restaurangverksamhet, catering, event, grossistverksamhet inom livsmedel och därmed förenlig verksamhet.