Företaget kommer att bedriva restaurangverksamhet, catering, event, grossistverksamhet inom livsmedel och därmed förenlig verksamhet.
2022-12* | 2021-12* | 2020-10* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 7 155 | 4 784 | 5 578 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 1 438 | 758 | 81 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 1 438 | 758 | 80 |
Årets resultat (tkr) | 641 | 454 | |
Summa tillgångar (tkr) | 2 219 | 1 215 | 1 245 |
Antal anställda | 4 | 3 | 3 |
2022-12* | 2021-12* | 2020-10* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 7 155 | 4 784 | 5 578 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 1 438 | 758 | 81 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 1 438 | 758 | 80 |
Årets resultat (tkr) | 641 | 454 |
TILLGÅNGAR | 2022-12* | 2021-12* | 2020-10* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | 222 | 92 | 138 |
Omsättningstillgångar (tkr) | 1 997 | 1 123 | 1 107 |
Tillgångar (tkr) | 2 219 | 1 215 | 1 245 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2022-12* | 2021-12* | 2020-10* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 1 371 | 731 | 276 |
Obeskattade reserver (tkr) | 180 | 180 | |
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | |||
Kortfristiga skulder (tkr) | 667 | 305 | 969 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 2 219 | 1 215 | 1 245 |
2022-12* | 2021-12* | 2020-10* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) |
2022-12* | 2021-12* | 2020-10* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | 4 | 3 | 3 |
Omsättning per anställd (tkr) | 1 789 | 1 595 | 1 859 |
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | 20.1% | 15.8% | 1.4% |
Soliditet | 67.6% | 70.8% | 22.2% |
Kassalikviditet | 293.3% | 357.4% | 112.5% |
Restaurang Pralin AB ingår i en koncern med 2 bolag. Koncernmoderbolag är Caponata Solna Strand AB. Koncernstrukturen baseras på uppgifter från 2021-12.
Företaget kommer att bedriva restaurangverksamhet, catering, event, grossistverksamhet inom livsmedel och därmed förenlig verksamhet.