Bolaget skall bedriva café- och restaurangverksamhet med servering i därför avsedd lokal och cateringverksamhet med leverans av lagad mat jämte annan därmed förenlig verksamhet.
2024-04* | 2023-04* | 2022-04* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 1 157 | 3 255 | 3 747 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | -57 | 245 | 227 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | -141 | 205 | 214 |
Årets resultat (tkr) | -141 | 161 | 173 |
Summa tillgångar (tkr) | 967 | 1 217 | 890 |
Antal anställda | 2 | 3 |
2024-04* | 2023-04* | 2022-04* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 1 157 | 3 255 | 3 747 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | -57 | 245 | 227 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | -141 | 205 | 214 |
Årets resultat (tkr) | -141 | 161 | 173 |
TILLGÅNGAR | 2024-04* | 2023-04* | 2022-04* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | 744 | 893 | 512 |
Omsättningstillgångar (tkr) | 223 | 323 | 377 |
Tillgångar (tkr) | 967 | 1 217 | 890 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2024-04* | 2023-04* | 2022-04* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 273 | 414 | 253 |
Obeskattade reserver (tkr) | |||
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | 221 | 321 | 258 |
Kortfristiga skulder (tkr) | 473 | 481 | 378 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 967 | 1 217 | 890 |
2024-04* | 2023-04* | 2022-04* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) |
2024-04* | 2023-04* | 2022-04* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | 2 | 3 | |
Omsättning per anställd (tkr) | 1 628 | 1 249 | |
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | -4.9% | 7.5% | 6.1% |
Soliditet | 28.2% | 34.0% | 28.4% |
Kassalikviditet | 17.6% | 25.6% | 31.5% |
Restaurant Gaffeln AB ingår i en koncern med 150 bolag. Moderbolag är Diös Fastigheter VI AB och koncernmoderbolag är Diös Fastigheter AB. Koncernstrukturen baseras på uppgifter från 2023-12.
Bolaget skall bedriva café- och restaurangverksamhet med servering i därför avsedd lokal och cateringverksamhet med leverans av lagad mat jämte annan därmed förenlig verksamhet.