Lunchservering. Event. Catering. Festvåning. Restaurang. Personaluthyrning. Cafeverksamhet. Frukostservering. Matproduktion. Uthyrning av porslin. Restaurangkonsultation. Matlagningskurs. Vinprovning. Försäljning av blommor, livsmedel och köksutrustning.
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 5 488 | 4 685 | 3 478 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 135 | 263 | 825 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 129 | 263 | 825 |
Årets resultat (tkr) | 290 | 207 | 489 |
Summa tillgångar (tkr) | 1 303 | 1 656 | 1 133 |
Antal anställda | 2 | 2 | 2 |
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 5 488 | 4 685 | 3 478 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 135 | 263 | 825 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 129 | 263 | 825 |
Årets resultat (tkr) | 290 | 207 | 489 |
TILLGÅNGAR | 2023-12* | 2022-12* | 2021-12* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | 69 | 94 | 25 |
Omsättningstillgångar (tkr) | 1 234 | 1 562 | 1 108 |
Tillgångar (tkr) | 1 303 | 1 656 | 1 133 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2023-12* | 2022-12* | 2021-12* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 1 122 | 833 | 626 |
Obeskattade reserver (tkr) | 245 | 245 | |
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | |||
Kortfristiga skulder (tkr) | 180 | 579 | 263 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 1 303 | 1 656 | 1 133 |
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) |
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | 2 | 2 | 2 |
Omsättning per anställd (tkr) | 2 744 | 2 343 | 1 739 |
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | 2.5% | 5.6% | 23.7% |
Soliditet | 86.1% | 61.0% | 70.8% |
Kassalikviditet | 662.8% | 262.5% | 398.9% |
Lunchservering. Event. Catering. Festvåning. Restaurang. Personaluthyrning. Cafeverksamhet. Frukostservering. Matproduktion. Uthyrning av porslin. Restaurangkonsultation. Matlagningskurs. Vinprovning. Försäljning av blommor, livsmedel och köksutrustning.