Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva restaurangverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.
2022-12* | 2021-12* | 2020-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 16 630 | 15 241 | 12 516 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 114 | 1 329 | 315 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 89 | 1 288 | 286 |
Årets resultat (tkr) | 71 | 1 051 | 286 |
Summa tillgångar (tkr) | 3 953 | 6 550 | 4 182 |
Antal anställda | 16 | 14 | 14 |
2022-12* | 2021-12* | 2020-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 16 630 | 15 241 | 12 516 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 114 | 1 329 | 315 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 89 | 1 288 | 286 |
Årets resultat (tkr) | 71 | 1 051 | 286 |
TILLGÅNGAR | 2022-12* | 2021-12* | 2020-12* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | 45 | 69 | 94 |
Omsättningstillgångar (tkr) | 3 909 | 6 481 | 4 088 |
Tillgångar (tkr) | 3 953 | 6 550 | 4 182 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2022-12* | 2021-12* | 2020-12* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 172 | 1 823 | 772 |
Obeskattade reserver (tkr) | |||
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | 200 | 300 | 425 |
Kortfristiga skulder (tkr) | 3 582 | 4 427 | 2 985 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 3 953 | 6 550 | 4 182 |
2022-12* | 2021-12* | 2020-12* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) |
2022-12* | 2021-12* | 2020-12* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | 16 | 14 | 14 |
Omsättning per anställd (tkr) | 1 039 | 1 089 | 894 |
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | 0.7% | 8.7% | 2.5% |
Soliditet | 4.3% | 27.8% | 18.5% |
Kassalikviditet | 102.2% | 140.9% | 131.4% |
Rifats Restaurang i Karlstad AB ingår i en koncern med 18 bolag. Moderbolag är Kebab-House i Karlstad AB och koncernmoderbolag är Barjaco Holding AB. Koncernstrukturen baseras på uppgifter från 2021-12.
Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva restaurangverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.