Bolaget skall bedriva handel, beredning och hållbarhetsbehandling av livsmedel främst fisk, skal- och blötdjur samt därmed förenlig verksamhet.
2022-12* | 2021-12* | 2020-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 4 114 | 3 497 | 2 355 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | -37 | -139 | -368 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | -37 | -139 | -368 |
Årets resultat (tkr) | 10 | 7 | |
Summa tillgångar (tkr) | 4 000 | 3 340 | 3 124 |
Antal anställda | 4 | 6 | 1 |
2022-12* | 2021-12* | 2020-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 4 114 | 3 497 | 2 355 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | -37 | -139 | -368 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | -37 | -139 | -368 |
Årets resultat (tkr) | 10 | 7 |
TILLGÅNGAR | 2022-12* | 2021-12* | 2020-12* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | 2 861 | 2 647 | 2 871 |
Omsättningstillgångar (tkr) | 1 139 | 693 | 252 |
Tillgångar (tkr) | 4 000 | 3 340 | 3 124 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2022-12* | 2021-12* | 2020-12* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 67 | 57 | 50 |
Obeskattade reserver (tkr) | |||
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | |||
Kortfristiga skulder (tkr) | 3 934 | 3 283 | 3 074 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 4 000 | 3 340 | 3 124 |
2022-12* | 2021-12* | 2020-12* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) |
2022-12* | 2021-12* | 2020-12* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | 4 | 6 | 1 |
Omsättning per anställd (tkr) | 1 029 | 583 | 2 355 |
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | -0.9% | -4.0% | -15.6% |
Soliditet | 1.7% | 1.7% | 1.6% |
Kassalikviditet | 27.5% | 20.1% | 7.3% |
Seasam Produktion AB ingår i en koncern med 4 bolag. Moderbolag är SeaSam Food AB och koncernmoderbolag är Petter 32 AB. Koncernstrukturen baseras på uppgifter från 2021-12.
Bolaget skall bedriva handel, beredning och hållbarhetsbehandling av livsmedel främst fisk, skal- och blötdjur samt därmed förenlig verksamhet.