Bolagets verksamhet är att bedriva restaurang för servering och avhämtning av asiatisk mat samt förvaltning av lös egendom.
2022-12* | 2021-12* | 2020-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 12 500 | 11 065 | 8 468 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 1 354 | 1 160 | -78 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 1 353 | 1 158 | -80 |
Årets resultat (tkr) | 1 | ||
Summa tillgångar (tkr) | 2 801 | 4 037 | 3 786 |
Antal anställda | 9 | 13 | 11 |
2022-12* | 2021-12* | 2020-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 12 500 | 11 065 | 8 468 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 1 354 | 1 160 | -78 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 1 353 | 1 158 | -80 |
Årets resultat (tkr) | 1 |
TILLGÅNGAR | 2022-12* | 2021-12* | 2020-12* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | 909 | 1 323 | 1 738 |
Omsättningstillgångar (tkr) | 1 892 | 2 713 | 2 048 |
Tillgångar (tkr) | 2 801 | 4 037 | 3 786 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2022-12* | 2021-12* | 2020-12* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 51 | 51 | 50 |
Obeskattade reserver (tkr) | 259 | 393 | 408 |
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | 1 487 | 921 | 1 421 |
Kortfristiga skulder (tkr) | 1 005 | 2 673 | 1 907 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 2 801 | 4 037 | 3 786 |
2022-12* | 2021-12* | 2020-12* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) |
2022-12* | 2021-12* | 2020-12* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | 9 | 13 | 11 |
Omsättning per anställd (tkr) | 1 389 | 851 | 770 |
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | 10.8% | 10.5% | -0.9% |
Soliditet | 8.5% | 8.3% | 9.1% |
Kassalikviditet | 161.6% | 93.2% | 98.0% |
Sh i Norrköpings City AB ingår i en koncern med 15 bolag. Moderbolag är SH i Norrköping AB och koncernmoderbolag är Na Trang Bay i Sverige AB. Koncernstrukturen baseras på uppgifter från 2021-12.
Bolagets verksamhet är att bedriva restaurang för servering och avhämtning av asiatisk mat samt förvaltning av lös egendom.