Bolaget ska bedriva verksamhet inom restaurang och catering och därmed förenlig verksamhet.
2023-06* | 2022-06* | 2021-06* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 35 414 | 29 415 | 22 051 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 2 499 | 2 920 | 1 764 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 2 503 | 2 920 | 1 760 |
Årets resultat (tkr) | 1 980 | 2 310 | 1 376 |
Summa tillgångar (tkr) | 9 122 | 8 416 | 7 932 |
Antal anställda | 53 | 53 | 43 |
2023-06* | 2022-06* | 2021-06* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 35 414 | 29 415 | 22 051 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 2 499 | 2 920 | 1 764 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 2 503 | 2 920 | 1 760 |
Årets resultat (tkr) | 1 980 | 2 310 | 1 376 |
TILLGÅNGAR | 2023-06* | 2022-06* | 2021-06* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | 531 | 536 | 21 |
Omsättningstillgångar (tkr) | 8 591 | 7 880 | 7 912 |
Tillgångar (tkr) | 9 122 | 8 416 | 7 932 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2023-06* | 2022-06* | 2021-06* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 3 386 | 3 406 | 2 096 |
Obeskattade reserver (tkr) | |||
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | |||
Kortfristiga skulder (tkr) | 5 736 | 5 011 | 5 837 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 9 122 | 8 416 | 7 932 |
2023-06* | 2022-06* | 2021-06* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | 23 263 | 18 219 | |
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | 7 301 | 6 148 | |
Utdelning till aktieägare (tkr) |
2023-06* | 2022-06* | 2021-06* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | 53 | 53 | 43 |
Omsättning per anställd (tkr) | 668 | 555 | 513 |
Personalkostnader per anställd (tkr) | 577 | 460 | |
Vinstmarginal | 7.1% | 9.9% | 8.0% |
Soliditet | 37.1% | 40.5% | 26.4% |
Kassalikviditet | 149.8% | 157.3% | 135.6% |
Skicklig Service i Stockholm AB ingår i en koncern med 5 bolag. Koncernmoderbolag är Lome Förvaltning AB. Koncernstrukturen baseras på uppgifter från 2021-06.
Bolaget ska bedriva verksamhet inom restaurang och catering och därmed förenlig verksamhet.