Bolaget skall bedriva restaurang och cateringverksamhet och konsultation inom matlagning samt därmed förenlig verksamhet.
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 18 617 | 25 677 | 18 540 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 528 | 2 325 | 290 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 507 | 2 312 | 272 |
Årets resultat (tkr) | 34 | 79 | 76 |
Summa tillgångar (tkr) | 5 876 | 6 666 | 6 253 |
Antal anställda | 13 | 22 | 18 |
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 18 617 | 25 677 | 18 540 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 528 | 2 325 | 290 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 507 | 2 312 | 272 |
Årets resultat (tkr) | 34 | 79 | 76 |
TILLGÅNGAR | 2023-12* | 2022-12* | 2021-12* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | 1 029 | 861 | 2 904 |
Omsättningstillgångar (tkr) | 4 847 | 5 804 | 3 350 |
Tillgångar (tkr) | 5 876 | 6 666 | 6 253 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2023-12* | 2022-12* | 2021-12* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 512 | 478 | 399 |
Obeskattade reserver (tkr) | 223 | 225 | 307 |
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | 333 | ||
Kortfristiga skulder (tkr) | 5 140 | 5 962 | 5 214 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 5 876 | 6 666 | 6 253 |
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) |
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | 13 | 22 | 18 |
Omsättning per anställd (tkr) | 1 432 | 1 167 | 1 030 |
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | 2.8% | 9.1% | 1.6% |
Soliditet | 11.4% | 9.6% | 9.9% |
Kassalikviditet | 83.9% | 84.6% | 48.1% |
Sofiero Slottsrestaurang AB ingår i en koncern med 2 bolag. Koncernmoderbolag är Marcus Nemrin AB. Koncernstrukturen baseras på uppgifter från 2023-12.
Bolaget skall bedriva restaurang och cateringverksamhet och konsultation inom matlagning samt därmed förenlig verksamhet.