Bolaget ska bedriva restaurang och caféverksamhet. Konsultation inom restaurangverksamhet.
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 9 442 | 9 690 | 5 933 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | -687 | -203 | -888 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | -732 | -235 | -901 |
Årets resultat (tkr) | -732 | -187 | -127 |
Summa tillgångar (tkr) | 4 583 | 3 947 | 3 473 |
Antal anställda | 10 | 10 | 8 |
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 9 442 | 9 690 | 5 933 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | -687 | -203 | -888 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | -732 | -235 | -901 |
Årets resultat (tkr) | -732 | -187 | -127 |
TILLGÅNGAR | 2023-12* | 2022-12* | 2021-12* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | 457 | 686 | 937 |
Omsättningstillgångar (tkr) | 4 126 | 3 260 | 2 536 |
Tillgångar (tkr) | 4 583 | 3 947 | 3 473 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2023-12* | 2022-12* | 2021-12* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 743 | 1 475 | 1 662 |
Obeskattade reserver (tkr) | 48 | ||
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | 1 887 | 56 | |
Kortfristiga skulder (tkr) | 1 953 | 2 472 | 1 708 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 4 583 | 3 947 | 3 473 |
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) |
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | 10 | 10 | 8 |
Omsättning per anställd (tkr) | 944 | 969 | 742 |
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | -7.3% | -2.1% | -15.0% |
Soliditet | 16.2% | 37.4% | 48.9% |
Kassalikviditet | 205.8% | 126.0% | 144.4% |
Stigbergstorget Restaurang AB ingår i en koncern med 2 bolag. Koncernmoderbolag är Creative Service Partner i Göteborg AB. Koncernstrukturen baseras på uppgifter från 2023-12.
Bolaget ska bedriva restaurang och caféverksamhet. Konsultation inom restaurangverksamhet.