Bolaget ska bedriva restaurang och caféverksamhet. Konsultation inom restaurangverksamhet.
2022-12* | 2021-12* | 2020-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 9 690 | 5 933 | 7 172 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | -203 | -888 | 183 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | -235 | -901 | 166 |
Årets resultat (tkr) | -187 | -127 | 90 |
Summa tillgångar (tkr) | 3 947 | 3 473 | 4 183 |
Antal anställda | 10 | 8 | 7 |
2022-12* | 2021-12* | 2020-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 9 690 | 5 933 | 7 172 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | -203 | -888 | 183 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | -235 | -901 | 166 |
Årets resultat (tkr) | -187 | -127 | 90 |
TILLGÅNGAR | 2022-12* | 2021-12* | 2020-12* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | 686 | 937 | 1 221 |
Omsättningstillgångar (tkr) | 3 260 | 2 536 | 2 962 |
Tillgångar (tkr) | 3 947 | 3 473 | 4 183 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2022-12* | 2021-12* | 2020-12* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 1 475 | 1 662 | 1 789 |
Obeskattade reserver (tkr) | 48 | 822 | |
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | 56 | 222 | |
Kortfristiga skulder (tkr) | 2 472 | 1 708 | 1 350 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 3 947 | 3 473 | 4 183 |
2022-12* | 2021-12* | 2020-12* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) |
2022-12* | 2021-12* | 2020-12* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | 10 | 8 | 7 |
Omsättning per anställd (tkr) | 969 | 742 | 1 025 |
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | -2.1% | -15.0% | 2.5% |
Soliditet | 37.4% | 48.9% | 56.9% |
Kassalikviditet | 126.0% | 144.4% | 212.8% |
Stigbergstorget Restaurang AB ingår i en koncern med 2 bolag. Koncernmoderbolag är Creative Service Partner i Göteborg AB. Koncernstrukturen baseras på uppgifter från 2021-12.
Bolaget ska bedriva restaurang och caféverksamhet. Konsultation inom restaurangverksamhet.