Bolaget skall själv eller genom annan verka, utveckla tjänster och produkter, och konsultera inom hållbar livsmedelsproduktion, tillverka, förädla och försälja hållbara livsmedelsprodukter, äga och förvalta fast och lös egendom samt bedriva all annan därmed förenlig verksamhet.
2022-12* | 2021-12* | 2020-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 50 | ||
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 48 | -3 | -56 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 47 | -3 | -56 |
Årets resultat (tkr) | 47 | -3 | -56 |
Summa tillgångar (tkr) | 68 | 11 | 11 |
Antal anställda |
2022-12* | 2021-12* | 2020-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 50 | ||
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 48 | -3 | -56 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 47 | -3 | -56 |
Årets resultat (tkr) | 47 | -3 | -56 |
TILLGÅNGAR | 2022-12* | 2021-12* | 2020-12* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | |||
Omsättningstillgångar (tkr) | 68 | 11 | 11 |
Tillgångar (tkr) | 68 | 11 | 11 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2022-12* | 2021-12* | 2020-12* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 55 | 8 | 11 |
Obeskattade reserver (tkr) | |||
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | |||
Kortfristiga skulder (tkr) | 13 | 3 | |
Skulder och eget kapital (tkr) | 68 | 11 | 11 |
2022-12* | 2021-12* | 2020-12* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) |
2022-12* | 2021-12* | 2020-12* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | |||
Omsättning per anställd (tkr) | |||
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | 96.0% | 0.0% | 0.0% |
Soliditet | 80.9% | 72.7% | 100.0% |
Kassalikviditet | 523.1% | 366.7% | 0.0% |
Sustainable Foods Sweden AB ingår i en koncern med 2 bolag. Koncernmoderbolag är Henkle AB. Koncernstrukturen baseras på uppgifter från 2021-12.
Bolaget skall själv eller genom annan verka, utveckla tjänster och produkter, och konsultera inom hållbar livsmedelsproduktion, tillverka, förädla och försälja hållbara livsmedelsprodukter, äga och förvalta fast och lös egendom samt bedriva all annan därmed förenlig verksamhet.