Bolaget ska bedriva produktion av mat, framtagande av böcker om fiske och mat, fotograferingar, produktutveckling, receptskrivning, restaurang och dagligvaruhandel, event och catering, fiske guidning med matlagning och övernattning, stylist uppdrag, workshops, utbildningar, tidningsreportage, meny skrivning, meny upplagningar, odling och matlagning, gästspel och POP UP restauranger, ekonomi och kalkyleringshjälp mot hotell & restaurang branschen, vin och dryckesprovningar.
2023-08* | 2022-08* | 2020-08* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 1 470 | 1 617 | 840 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | -223 | 383 | 179 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | -229 | 384 | 179 |
Årets resultat (tkr) | -229 | 305 | 141 |
Summa tillgångar (tkr) | 358 | 232 | 435 |
Antal anställda | 2 |
2023-08* | 2022-08* | 2020-08* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 1 470 | 1 617 | 840 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | -223 | 383 | 179 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | -229 | 384 | 179 |
Årets resultat (tkr) | -229 | 305 | 141 |
TILLGÅNGAR | 2023-08* | 2022-08* | 2020-08* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | 27 | 40 | 3 |
Omsättningstillgångar (tkr) | 331 | 193 | 431 |
Tillgångar (tkr) | 358 | 232 | 435 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2023-08* | 2022-08* | 2020-08* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 110 | 339 | 359 |
Obeskattade reserver (tkr) | |||
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | |||
Kortfristiga skulder (tkr) | 248 | -107 | 76 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 358 | 232 | 435 |
2023-08* | 2022-08* | 2020-08* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) |
2023-08* | 2022-08* | 2020-08* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | 2 | ||
Omsättning per anställd (tkr) | 735 | ||
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | -15.2% | 23.7% | 21.3% |
Soliditet | 30.7% | 146.1% | 82.5% |
Kassalikviditet | 119.3% | -139.3% | 509.2% |
Bolaget ska bedriva produktion av mat, framtagande av böcker om fiske och mat, fotograferingar, produktutveckling, receptskrivning, restaurang och dagligvaruhandel, event och catering, fiske guidning med matlagning och övernattning, stylist uppdrag, workshops, utbildningar, tidningsreportage, meny skrivning, meny upplagningar, odling och matlagning, gästspel och POP UP restauranger, ekonomi och kalkyleringshjälp mot hotell & restaurang branschen, vin och dryckesprovningar.