Bolaget ger ut en vegetarisk mattidning samt driver tillhörande hemsida. Bolaget jobbar även med konsultation, föreläsningar, receptframtagning, matskribentjobb, catering, matstyling och foto.
| 2024-12* | 2023-12* | 2022-12* | |
|---|---|---|---|
| Omsättning (tkr) | 3 958 | 7 310 | 6 822 |
| Rörelseresultat, EBIT (tkr) | -570 | 150 | -215 |
| Resultat efter finansnetto (tkr) | -568 | 150 | -219 |
| Årets resultat (tkr) | -308 | 115 | 5 |
| Summa tillgångar (tkr) | 1 065 | 3 616 | 3 713 |
| Antal anställda | 1 | 1 | 1 |
| 2024-12* | 2023-12* | 2022-12* | |
|---|---|---|---|
| Omsättning (tkr) | 3 958 | 7 310 | 6 822 |
| Rörelseresultat, EBIT (tkr) | -570 | 150 | -215 |
| Resultat efter finansnetto (tkr) | -568 | 150 | -219 |
| Årets resultat (tkr) | -308 | 115 | 5 |
| TILLGÅNGAR | 2024-12* | 2023-12* | 2022-12* |
|---|---|---|---|
| Anläggningstillgångar (tkr) | |||
| Omsättningstillgångar (tkr) | 1 065 | 3 616 | 3 713 |
| Tillgångar (tkr) | 1 065 | 3 616 | 3 713 |
| SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2024-12* | 2023-12* | 2022-12* |
|---|---|---|---|
| Eget kapital (tkr) | 825 | 1 132 | 1 017 |
| Obeskattade reserver (tkr) | 260 | 260 | |
| Avsättningar (tkr) | |||
| Långfristiga skulder (tkr) | |||
| Kortfristiga skulder (tkr) | 240 | 2 224 | 2 436 |
| Skulder och eget kapital (tkr) | 1 065 | 3 616 | 3 713 |
| 2024-12* | 2023-12* | 2022-12* | |
|---|---|---|---|
| Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
| Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
| Löner till övriga anställda (tkr) | |||
| Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
| Sociala kostnader (tkr) | |||
| Utdelning till aktieägare (tkr) |
| 2024-12* | 2023-12* | 2022-12* | |
|---|---|---|---|
| Antal anställda | 1 | 1 | 1 |
| Omsättning per anställd (tkr) | 3 958 | 7 310 | 6 822 |
| Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
| Vinstmarginal | -14.4% | 2.0% | -3.1% |
| Soliditet | 77.5% | 36.5% | 32.4% |
| Kassalikviditet | 443.8% | 162.6% | 152.4% |
Vegoriket AB ingår i en koncern med 3 bolag. Koncernmoderbolag är Vego Holding AB. Koncernstrukturen baseras på uppgifter från 2023-12.
Bolaget ger ut en vegetarisk mattidning samt driver tillhörande hemsida. Bolaget jobbar även med konsultation, föreläsningar, receptframtagning, matskribentjobb, catering, matstyling och foto.