Bolaget ska handla, lagra, och sälja mat och dryckesprodukter. Dryckesprodukterna ska vara både alkoholfria och alkoholhaltiga drycker, däribland öl, vin, starkvin, och sprit. Bolaget ska inhandla produkterna av lokala producenter runt hela världen. Bolaget ska bedriva utbildning, event, kurser, och resor med fokus på mat och dryck.
2022-12* | 2021-12* | 2020-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | |||
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | |||
Resultat efter finansnetto (tkr) | |||
Årets resultat (tkr) | |||
Summa tillgångar (tkr) | 50 | 50 | 50 |
Antal anställda |
2022-12* | 2021-12* | 2020-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | |||
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | |||
Resultat efter finansnetto (tkr) | |||
Årets resultat (tkr) |
TILLGÅNGAR | 2022-12* | 2021-12* | 2020-12* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | |||
Omsättningstillgångar (tkr) | 50 | 50 | 50 |
Tillgångar (tkr) | 50 | 50 | 50 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2022-12* | 2021-12* | 2020-12* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 50 | 50 | 50 |
Obeskattade reserver (tkr) | |||
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | |||
Kortfristiga skulder (tkr) | |||
Skulder och eget kapital (tkr) | 50 | 50 | 50 |
2022-12* | 2021-12* | 2020-12* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) |
2022-12* | 2021-12* | 2020-12* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | |||
Omsättning per anställd (tkr) | |||
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | 0.0% | 0.0% | 0.0% |
Soliditet | 100.0% | 100.0% | 100.0% |
Kassalikviditet | 0.0% | 0.0% | 0.0% |
Bolaget ska handla, lagra, och sälja mat och dryckesprodukter. Dryckesprodukterna ska vara både alkoholfria och alkoholhaltiga drycker, däribland öl, vin, starkvin, och sprit. Bolaget ska inhandla produkterna av lokala producenter runt hela världen. Bolaget ska bedriva utbildning, event, kurser, och resor med fokus på mat och dryck.