Hitta.se
Fastighetsbyrån Hofors - Fastighetsmäklare
Fastighetsbyrån Hofors

Fastighetsbyrån Hofors

i Hofors

CheckboxVerifierat

Org.nr. 556824-0260

Eva Magnusson, Fastighetsmäklare

Skolgatan 16 Karta

Leveransadress

Box 85
813 22 Hofors

Om Fastighetsbyrån Hofors

Hofors ligger vackert beläget mellan Sandviken och Falun med bra kommunikationer. Här finns bra skolor, ett mindre affärscentrum där vi även har kontor och goda möjligheter till fritids aktiviteter.

I Hofors finns bl.a. badhus, ishall och skidbacke. I Långnäs, några kilometer utanför orten, finns en naturskön golfbana som är utsedd till en av Sveriges vackraste. Kring den gamla bruksorten finns ett flertal mindre samhällen t ex Torsåker med många kulturella sevärdheter.

Fastighetsbyrån är Hofors lokala mäklare med kontor på Skolgatan 16, granne med Coop och Systembolaget. Vi är klart marknadsledande och säljer mer än varannan bostad i Hofors kommun och har en gedigen lokal förankring. Vi är specialister på villor/fritidshus, bostadsrätter och kommersiella fastigheter.

Du är välkommen att kontakta oss på telefon eller besöka oss på vårt kontor. Som marknadsledande har vi bra koll på marknaden och kan hjälpa dig hitta rätt i såväl bostadsköp som försäljning.


4.3
270 omdömen

Sida 1 av 54

Karta och andra adresser

Skolgatan 16, 813 30 Hofors

Fastighetsbyrån Hofors har verksamhet på Skolgatan 16, Hofors. 

Fastighetsbyrån Hofors har 7 andra verksamheter i Sverige. Det som ligger närmast Hoforskontoret är Fastighetsbyrån Hofors i Hofors.

Användarbilder

Ladda upp bilder (valfritt) (Maxstorlek: 20MB)

Branscher

Andra har även sökt på

Olika telefon- & mobilformat

Telefonformat för 0290-201 20

Mobilformat för 070-664 51 20