Hitta.se

Fiberstaden AB

i Hudiksvall

Org.nr. 556696-1305

Besök

Om Fiberstaden AB

Fiberstaden AB är verksam inom datordrifttjänster och hade totalt 39 anställda 2021. Antalet anställda har minskat med 1 person sedan 2020 då det jobbade 40 personer på företaget. Bolaget är ett aktiebolag som varit aktivt sedan 2006. Fiberstaden AB omsatte 70 314 000 kr senaste räkenskapsåret (2021).

Vad tycker du om Fiberstaden AB?

Skriv ett omdöme

Karta och andra adresser

Trädgårdsgatan 4, 824 30 Hudiksvall

Fiberstaden AB har verksamhet på Trädgårdsgatan 4, Hudiksvall. 

Fiberstaden AB har 1 annan verksamhet i Sverige. Det som ligger närmast Hudiksvallskontoret är Fiberstaden AB i Hudiksvall.

Fiberstaden AB gick med vinst (2021)

Fiberstaden AB gick med vinst, 12 780 000 kr. Fiberstaden AB ökade sin omsättning med 5,84% senaste räkenskapsåret.

Användarbilder

Ladda upp bilder (valfritt) (Maxstorlek: 20MB)

Verksamhetsbeskrivningen för Fiberstaden AB:

Bolaget har till föremål sin verksamhet att etablera, driva och utveckla Hudiksvalls och Nordanstigs kommuners fiber- och kopparnät samt att distribuera och tillhandahålla internetbaserade tjänster (i vilket ingår att mot ersättning upplåta näten till externa operatörer och internettjänsteleverantörer) som IPTV-program, kommunikation för data, ISP-tjänster och IP-telefoni inom Hudiksvalls och Nordanstigs kommuner, att svara för Hudiksvalls och Nordanstigs kommuners interna IT-stöd samt att svara för Hudiksvalls och Nordanstigs kommuners telefoni service. Bolagets ändamål är att med iakttagande av den kommunala lokaliserings-, likställighets- och självkostnadsprincipen stimulera fortsatt bredbandsutveckling inom Hudiksvalls och Nordanstigs kommuner genom att sänka etableringströskeln avseende IT-infrastruktur och bidra till effektiv konkurrens inom området för elektronisk kommunikation till förmån för enskilda privatpersoner, näringsliv och myndigheter inom Hudiksvalls och Nordanstigs kommuner. Med iakttagande av samma kommunalrättsliga principer är ändamålet vidare att genom effektivisering och bättre resurshållning samordna och handha Hudiksvalls och Nordanstigs kommuners interna IT-stöd och kommunernas telefoni service.

Verksamheten ingår i:

Fiberstaden AB

Organisationsnummer:

556696-1305

Bolagsform:

Aktiebolag

Moderbolag:

Hudiksvalls Kommun

VD:

Bia Sigrid Brittinger Larsson

Bolaget registrerat:

2006-01-13

F-skatt:

Ja

Momsregistrering:

Ja

Svensk Näringsgrensindelning - SNI:

62030 - Datordrifttjänster

Olika telefonformat

Telefonformat för 0650-55 65 16