Bolaget skall bedriva restaurang och caféverksamhet, catering, event och utbildning i anslutning härtill samt därmed förenlig verksamhet.
2022-12* | 2021-12* | 2020-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 3 253 | 3 407 | 2 066 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | -1 181 | -103 | 264 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 951 | -107 | 259 |
Årets resultat (tkr) | 1 146 | 8 | 200 |
Summa tillgångar (tkr) | 2 503 | 1 540 | 1 925 |
Antal anställda | 3 | 4 | 2 |
2022-12* | 2021-12* | 2020-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 3 253 | 3 407 | 2 066 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | -1 181 | -103 | 264 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 951 | -107 | 259 |
Årets resultat (tkr) | 1 146 | 8 | 200 |
TILLGÅNGAR | 2022-12* | 2021-12* | 2020-12* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | 1 063 | 718 | 1 193 |
Omsättningstillgångar (tkr) | 1 441 | 822 | 732 |
Tillgångar (tkr) | 2 503 | 1 540 | 1 925 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2022-12* | 2021-12* | 2020-12* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 2 188 | 1 043 | 1 035 |
Obeskattade reserver (tkr) | 195 | 316 | |
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | |||
Kortfristiga skulder (tkr) | 315 | 303 | 574 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 2 503 | 1 540 | 1 925 |
2022-12* | 2021-12* | 2020-12* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) |
2022-12* | 2021-12* | 2020-12* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | 3 | 4 | 2 |
Omsättning per anställd (tkr) | 1 084 | 852 | 1 033 |
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | -36.3% | -3.0% | 12.8% |
Soliditet | 87.4% | 76.8% | 65.6% |
Kassalikviditet | 427.0% | 249.5% | 115.8% |
Mat i Julita AB ingår i en koncern med 3 bolag. Moderbolag är Kreativ Matlagning Sverige AB och koncernmoderbolag är Myllymäki07 AB. Koncernstrukturen baseras på uppgifter från 2021-12.
Bolaget skall bedriva restaurang och caféverksamhet, catering, event och utbildning i anslutning härtill samt därmed förenlig verksamhet.