Bolaget ska bedriva konsultation inom restaurangbranschen samt cateringverksamhet och kurser i mat och dryck och arrangera fester samt idka därmed förenlig verksamhet.
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 1 329 | 1 501 | 1 279 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 572 | 962 | 461 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 573 | 963 | 461 |
Årets resultat (tkr) | 597 | 604 | 306 |
Summa tillgångar (tkr) | 5 945 | 5 113 | 3 485 |
Antal anställda | 1 | 1 | 1 |
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 1 329 | 1 501 | 1 279 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 572 | 962 | 461 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 573 | 963 | 461 |
Årets resultat (tkr) | 597 | 604 | 306 |
TILLGÅNGAR | 2023-12* | 2022-12* | 2021-12* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | 4 488 | 3 486 | 886 |
Omsättningstillgångar (tkr) | 1 457 | 1 627 | 2 599 |
Tillgångar (tkr) | 5 945 | 5 113 | 3 485 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2023-12* | 2022-12* | 2021-12* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 4 090 | 3 361 | 2 756 |
Obeskattade reserver (tkr) | 419 | 612 | 408 |
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | |||
Kortfristiga skulder (tkr) | 1 436 | 1 140 | 320 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 5 945 | 5 113 | 3 485 |
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) |
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | 1 | 1 | 1 |
Omsättning per anställd (tkr) | 1 329 | 1 501 | 1 279 |
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | 43.0% | 64.1% | 36.0% |
Soliditet | 73.9% | 74.3% | 87.5% |
Kassalikviditet | 101.5% | 142.7% | 812.2% |
Myllymäki07 AB är koncernmoderbolag i en koncern bestående av 3 bolag. Koncernstrukturen baseras på uppgifter från 2023-12.
Bolaget ska bedriva konsultation inom restaurangbranschen samt cateringverksamhet och kurser i mat och dryck och arrangera fester samt idka därmed förenlig verksamhet.