Bolaget skall bedriva restaurangverksamhet, lunch och restaurangservering, catering och festarrangemang, konsultationer inom restaurang och matlagning, upprättande och försäljning av kokböcker samt annan därmed förenlig verksamhet.
2023-06* | 2022-06* | 2021-06* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 11 045 | 10 207 | 6 887 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 547 | 956 | 200 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 564 | 955 | 200 |
Årets resultat (tkr) | 248 | 681 | 152 |
Summa tillgångar (tkr) | 3 409 | 3 776 | 2 537 |
Antal anställda | 7 | 6 | 6 |
2023-06* | 2022-06* | 2021-06* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 11 045 | 10 207 | 6 887 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 547 | 956 | 200 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 564 | 955 | 200 |
Årets resultat (tkr) | 248 | 681 | 152 |
TILLGÅNGAR | 2023-06* | 2022-06* | 2021-06* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | 966 | 911 | 940 |
Omsättningstillgångar (tkr) | 2 444 | 2 865 | 1 597 |
Tillgångar (tkr) | 3 409 | 3 776 | 2 537 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2023-06* | 2022-06* | 2021-06* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 790 | 1 166 | 485 |
Obeskattade reserver (tkr) | 751 | 696 | 601 |
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | |||
Kortfristiga skulder (tkr) | 1 869 | 1 914 | 1 451 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 3 409 | 3 776 | 2 537 |
2023-06* | 2022-06* | 2021-06* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) | 313 | 625 |
2023-06* | 2022-06* | 2021-06* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | 7 | 6 | 6 |
Omsättning per anställd (tkr) | 1 578 | 1 701 | 1 148 |
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | 5.0% | 9.4% | 2.9% |
Soliditet | 39.0% | 44.1% | 36.2% |
Kassalikviditet | 118.8% | 140.1% | 98.1% |
Bolaget skall bedriva restaurangverksamhet, lunch och restaurangservering, catering och festarrangemang, konsultationer inom restaurang och matlagning, upprättande och försäljning av kokböcker samt annan därmed förenlig verksamhet.