Bolaget skall bedriva restaurang och cateringverksamhet och konsultation inom matlagning samt därmed förenlig verksamhet.
2022-12* | 2021-12* | 2020-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 25 677 | 18 540 | 12 527 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 2 325 | 290 | 456 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 2 312 | 272 | 348 |
Årets resultat (tkr) | 79 | 76 | 116 |
Summa tillgångar (tkr) | 6 666 | 6 253 | 4 658 |
Antal anställda | 22 | 18 | 14 |
2022-12* | 2021-12* | 2020-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 25 677 | 18 540 | 12 527 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 2 325 | 290 | 456 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 2 312 | 272 | 348 |
Årets resultat (tkr) | 79 | 76 | 116 |
TILLGÅNGAR | 2022-12* | 2021-12* | 2020-12* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | 861 | 2 904 | 2 535 |
Omsättningstillgångar (tkr) | 5 804 | 3 350 | 2 123 |
Tillgångar (tkr) | 6 666 | 6 253 | 4 658 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2022-12* | 2021-12* | 2020-12* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 478 | 399 | 323 |
Obeskattade reserver (tkr) | 225 | 307 | 140 |
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | 333 | 544 | |
Kortfristiga skulder (tkr) | 5 962 | 5 214 | 3 651 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 6 666 | 6 253 | 4 658 |
2022-12* | 2021-12* | 2020-12* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) |
2022-12* | 2021-12* | 2020-12* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | 22 | 18 | 14 |
Omsättning per anställd (tkr) | 1 167 | 1 030 | 895 |
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | 9.1% | 1.6% | 3.6% |
Soliditet | 9.6% | 9.9% | 9.1% |
Kassalikviditet | 84.6% | 48.1% | 41.5% |
Sofiero Slottsrestaurang AB ingår i en koncern med 2 bolag. Koncernmoderbolag är Marcus Nemrin AB. Koncernstrukturen baseras på uppgifter från 2021-12.
Bolaget skall bedriva restaurang och cateringverksamhet och konsultation inom matlagning samt därmed förenlig verksamhet.