facebook_pixelHästholmsvägen 24 Hallands län, Åsa - hitta.se

Hästholmsvägen 24

439 53 Åsa, Kungsbacka Hallands län

Adress i Ölmevalla i Åsa i Hallands län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Hästholmsvägen 24.

Hitta hit

En villa byggd 2007

På adressen finns en villa byggd 2007. Huset är 205 kvadratmeter (ej inräknat biytor såsom garage, källarutrymmen etc.), vilket är större än de flesta av grannhusen i Åsa.

Bolån i Åsa - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Åsa. Genomsnittlig ränta föregående månad (okt 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,32%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,33% (okt 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,32% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 330 550 kronor och den första avbetalningen är 2 767 kronor.
Bolån i Åsa

Tomten är ca 1282 kvadratmeter

Tomten, ÖLMANÄS 6:120, är mindre än andra tomter i området.

Se karta med tomtgränser och hur solen rör sig över fastigheten ÖLMANÄS 6:120 vid olika klockslag och årstider.

Boendemiljön i Ölmevalla

Människorna i Ölmevalla

Människorna i Ölmevalla

Äldre medelinkomsttagarfamiljer och pensionärspar i villaförorter kring de större städerna

I Ölmevalla bor 60% kvinnor och 40% män. Medelåldern i området är 50 år, vilket är högre än medelåldern i Kungsbackas kommun (49 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är gifta par utan barn, 50-64, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (43%) är högre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är lösa korsord eller sudoku, arbeta i trädgården, krukväxter, skattefrågor, värdepapper och värdepappersaffärer, privatekonomiska frågor, kungligheter, föreningsverksamhet, energisparande och golf.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Utbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 36% som högutbildade. 28% har gymnasieutbildning och 4% har endast grundskoleutbildning. 26% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 63%.

I området är medelinkomsten högre

Här är medelinkomsten 28 990 kr, vilket är 7% högre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 1 942 553 kronor i lån.

+7%

Här i Kungsbacka betalar man lägre skatt

För de som är folkbokförda på Hästholmsvägen 24 gäller skattetabell 32. Det innebär att inkomstskatten här är 0,8 procentenheter lägre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 400 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

21,33% (-0,32)

10,82% (-0,46)

0,242% (0,00)

Summa

32,392% (-0,78)

Här röstar man borgerligt

I valdistriktet röstar man borgerligt. I valet 2014 blev Moderaterna det största partiet med 32,4% av rösterna. Liberalerna är det parti som sticker ut med 79% fler röster än riksgenomsnittet.

L+79%

Bilägande

Man kör gärna Audi och Toyota i området.

Audi
Toyota

Bostadsmarknaden i området

i området pågår och planeras det för 94 lägenheter. Se alla här

Just nu finns 4 objekt till salu i Västkusten

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns en förskola i närheten

768 meter från adressen ligger Föräldrakooperativet Karamellen.

Matbutiker och restauranger

Lockas man av restaurangbesök finns Hvita Sand i närheten.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger mindre än en minuts gångväg (93 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger ca en minuts gångväg (193 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Ölmevalla

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Sammanfattning natt

Rapporterat onsdagen den 25 november kl 06:41

Dagens presstalesman är Thomas Fuxborg och till kvällen kommer Peter Adlersson samt Anna Göransson.

Den 1 december kommer presstalespersonerna i polisregion Väst att få ett nytt telefonnummer. Det nya numret är 010-56 90700. Samma dag upphör det nuvarande numret 010-56 56760 att gälla. 23.10 Kungsbacka, narkotikabrott Vid Hammarö förskola är det tre personer som smyger omkring inne på skolområdet och allmänheten anade oro. Polis kom till platsen och en av personerna, en 22-årig man misstänks vara narkotikapåverkad och får följa med för provtagning. 23.56 Varberg, skadegörelse Polis larmas till trafikplats Himle vid E6 där personer smyger omkring bland de parkerade lastbilarna. En av trailernas kapell är sönderskuren. Oklart om fler är drabbade och oklart om något saknas. Polisen skriver en anmälan gällande skadegörelse. 03.17 Halmstad, narkotikabrott På parkeringen vid Hallarna, Fyllebro kontrollerar polisen en man som smyger omkring. Han är misstänkt narkotikapåverkad och får följa med för provtagning.  

Trafikolycka, singel

Rapporterat torsdagen den 12 november kl 03:21

Persobil i singelolycka på Gåsevadholmsvägen, riktning från Kungsbacka mot Gåsevadsholms slott.

Polis, räddningstjänst och ambulans skickas till Gåsevadholmsvägen där en trafikolycka med en personbil inträffat. Fyra personer ska ha färdats i bilen, men skadeläget är okänt. 

Trafikolycka, personskada

Rapporterat onsdagen den 11 november kl 11:17

På Tostaredsvägen vid Fjärås är det två bilister som kolliderar.

Den ena föraren, en kvinna körs till Varbergs sjukhus och hon klagade på smärtor i nacke samt i ett knä.  

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
171%
SverigeÖlmevalla

Brott jämfört med riket