facebook_pixelHustillverkare (666 Sökträffar) - Företag | hitta.se
Hitta.se

Hustillverkare

666 resultat

Går du i husdrömmar? Ta första steget genom att kontakta en hustillverkare. Vi på hitta.se har listat alla husleverantörer i närheten av dig som kan hjälpa dig med nyckelfärdiga trähus, tillverkning av fritidshus, färdiga byggsatser till hus eller arkitektritade villor.

Du hittar enkelt kontaktuppgifterna till olika hustillverkare i listan nedan. Glöm inte att fråga hustillverkaren om referensbilder för att bilda dig en tydligare uppfattning. Lycka till!

Baserat på de populäraste sökningarna inom hustillverkning, och husleverantör.

Är du nöjd med sökresultatet?

Ta hjälp av en hustillverkare som bygger hus baserat på dina önskemål

Att bygga hus, oavsett om det rör sig om ett kvadratsmart fritidshus eller en tvåplansvilla är ingen liten uppgift. Vårt tips är att bryta ned projektet i mindre delar för att göra det överkomligt. Det första steget mot ditt drömhus är att höra av dig till olika hustillverkare. Vi på hitta.se vill hjälpa dig längs vägen och har därför listat alla hustillverkare ovan. Du kan välja att söka lokalt för att hitta de bästa hustillverkarna nära dig, eller utöka ditt sökområde för att se samtliga hustillverkare i landet.

Vill du bygga ditt hus själv? Välj en husleverantör som säljer färdiga byggsatser till hus

Det vanligaste är att anlita en hustillverkare för del- eller totalentreprenad för tillverkning och byggnation av ditt hus. Om du hellre vill bygga ditt hus på egen hand behöver du istället färdiga byggsatser. Flera leverantörer erbjuder båda alternativen.

Småhus, nyckelfärdigt trähus eller ett arkitektritat hus efter dina visioner?

Möjligheterna är många. Flera svenska hustillverkare är specialiserade inom ett eller flera av följande typer av hus: arkitekthus, trähus, stugor, fritidshus, stenhus och timmerhus. Så snart du vet vilken typ av byggnation du behöver hjälp med är det dags att be om offerter hos olika hustillverkare. Genom att be om offerter från flera tillverkare får du en bra bild av prisläget. Att bygga hus kostar en hel del och därför är det också viktigt att du känner att huset blir så bra som möjligt. Generellt är småhus och färdiga byggsatser till hus det mest prisvärda alternativet. En arkitektritat villa brukar kosta mer, men kan också vara mer lönsamt vid en framtida husförsäljning. Utgå från vad du vill ha och ta in flera offerter. Det gör du enkelt hos proffs.se.

Ta första steget mot ditt nya hus

Läs recensionerna och titta på företagens sidor för att bilda dig en uppfattning av varje hustillverkare. Be hustillverkaren om referensbilder och kom ihåg att det aldrig kostar att fråga om råd och tips. Lycka till!