Hitta.se
HYMER Center Ängelholm - Bilförsäljning, Husvagnsreparationer och tillbehör, Uthyrning av husbilar, släp och husvagn, Uthyrning av övriga fordon, Försäljning av begagnade bilar, Försäljning av husvagnar, husbilar och släp, Bilverkstäder
HYMER Center Ängelholm

HYMER Center Ängelholm

i Ängelholm

CheckboxVerifierat

Org.nr. 556117-6230

Växel

Om HYMER Center Ängelholm

Varmt välkommen till HYMER Center, grundat 1968 och Sveriges största fullserviceleverantör av husbilar. Vi har 6 st fullserviceanläggningar på fem orter, för att ge dig som kund en nära helhetsleverantör för allt till ditt fritidsfordon. Vi saluför husbilar och husvagnar från världens största husbilskoncern Erwin Hymer Group. HYMER, Carado, Dethleffs, Bürstner och Eriba. Som kund hos HYMER Center är du automatiskt kund på alla 6 anläggningar, från norr till söder, och får hjälp överallt. Självklart tar våra auktoriserade verkstäder hand om bodelen på husbilen, men vi är även FIAT auktoriserade och Goldschmitt-auktoriserade och tar hand om hela husbilens chassi och motor. Vi har varit verksamma sedan 1968 i samma regi och innehar högsta kreditvärdigheten AAA. Varmt välkommen till HYMER Center. Vart i Sverige du än bor!


Var den första att lämna ett omdöme
för HYMER Center Ängelholm

Karta och andra adresser

Långskeppsgatan 12, 262 71 Ängelholm

HYMER Center Ängelholm har verksamhet på Långskeppsgatan 12, Ängelholm. 

HYMER Center Ängelholm har 11 andra verksamheter i Sverige. Det som ligger närmast Ängelholmskontoret är HYMER Center Ängelholm Husbilar i Ängelholm.

HYMER Center Ängelholm gick med vinst (2023)

HYMER Center Ängelholm gick med vinst, 26 942 000 kr. HYMER Center Ängelholm minskade sin omsättning med -23,83% senaste räkenskapsåret. Bolaget har 59 anställda, snittlönen har minskat 0%.

Användarbilder

Ladda upp bilder (valfritt) (Maxstorlek: 20MB)

Verksamhetsbeskrivningen för Caravan-Trailer, Engstrand & Co. AB:

Bolaget skall bedriva handel med husbilar, lätta lastbilar, personbilar, husvagnar och släpvagnar, manskapsbodar, båtar och båttrailers med tillbehör, äga och förvalta värdepapper och fastigheter och därmed förenlig verksamhet.

Verksamheten ingår i:

Caravan-Trailer, Engstrand & Co. AB

Organisationsnummer:

556117-6230

Bolagsform:

Aktiebolag

VD:

Allan Aner Levi Engstrand

Bolaget registrerat:

1972-01-01

F-skatt:

Ja

Momsregistrering:

Ja

Svensk Näringsgrensindelning - SNI:

45192 - Handel med husvagnar, husbilar, släpfordon och påhängsvagnar

Branscher

Andra har även sökt på

Olika telefonformat

Telefonformat för 0431-44 90 20