facebook_pixelHerrögatan 3D Jämtlands Län, Sveg - hitta.se
Hitta.se

Herrögatan 3D

842 32 Sveg, Härjedalen Jämtlands Län

Ett flerfamiljshus byggt 1990

Fastigheten på Herrögatan 3D är ett flerfamiljshus byggt 1990.

Bolån i Sveg - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Sveg. Genomsnittlig ränta föregående månad (apr 2021) för ett bolån bundet på 2 år: 1,26%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,27% (apr 2021).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,26% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 315 525 kronor och den första avbetalningen är 2 717 kronor.
Bolån i Sveg

Boendemiljön i Herrögatan 3D

Människorna i Herrögatan 3D

Personer med lägre utbildning i privat sektor

Av de som bor i området räknas 6% som högutbildade. 27% har gymnasieutbildning och 16% har endast grundskoleutbildning. 15% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 53%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 18 756 kr, vilket är 31% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 638 348 kronor i lån.

-31%

Här röstar man vänster

I valdistriktet röstar man vänster. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 34,5% av rösterna.

Bostadsmarknaden i området

Just nu finns 11 objekt till salu i Sveg

Det har sålts 2 objekt i området de senaste 6 månaderna. Enligt booli.se är det genomsnittliga slutpriset 10 470 kr/m2. Budgivningarna startar i snitt på 7 800 kr/m2 och går upp med 34.47 %.

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns tre förskolor i närheten

93 meter från adressen ligger Getingen Barnskola Fritidshem.

Matbutiker och restauranger

Bara fem minuters promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik, Coop Konsum på Ljusnegatan 12.

Lockas man av restaurangbesök finns Hotell & Restaurang Mysoxen och Restaurang Björnen i närheten.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca tre minuters gångväg (306 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger ca två minuters gångväg (244 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Herrögatan 3D

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Trafikolycka

Rapporterat söndagen den 16 maj kl 07:13

Tankbil i trafikolycka på riksväg 83.

Polisen är på väg till en trafikolycka på riksväg 83 norr om Ramsjö där en tankbil, som transporterar farligt gods, kört av vägen. Uppdatering kl 08:55 Patrull på plats arbetar just nu med att dirigera trafiken vid olycksplatsen. Vägen är i samband med räddningsarbetet avstängd. En anmälan om trafikolycka utan misstanke om brott kommer att skrivas. Föraren i tankbilen, en man i 60-årsåldern, kontrolleras av ambulanspersonal men bedöms inte vara i behov av ytterligare vård.

Trafikolycka

Rapporterat fredagen den 14 maj kl 01:51

Personbil har voltat på LV311 Fjätervålen, Älvdalen.

2 personer uppges vara drabbade och är kvar i bilen. Skadeläget är just nu oklart. Polisen är på väg till platsen. Uppdatering 14:38: Föraren förs med ambulans till sjukhus. Uppges handla om lindriga skador. Även passageraren förs till sjukhus med smärtor i axeln. 

Olovlig körning

Rapporterat lördagen den 8 maj kl 12:35

Olovlig körning i Sveg.

Polisen stoppar och kontrollerar en personbil i Sveg. Föraren visar upp ett körkort som polisen misstänker är oäkta. Anmälan upprättas gällande olovlig körning och brukande av falsk urkund.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Grön pil
43%
SverigeHerrögatan 3D

Brott jämfört med riket