facebook_pixelVaggerydsvägen 4 Jönköpings län, Månsarp - hitta.se
Hitta.se

Vaggerydsvägen 4

562 50 Månsarp, Jönköping Jönköpings län

Adress i Månsarp i Månsarp i Jönköpings län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Vaggerydsvägen 4.

Hitta hit

En villa

På adressen finns en villa. Huset är 105 kvadratmeter (ej inräknat biytor såsom garage, källarutrymmen etc.), vilket är mindre än de flesta av grannhusen i Månsarp.

Värderingen är 24 148 kr/m²

Villan på Vaggerydsvägen 4 värderas till ca 3 260 000 kr (24 148 kr/m²).

Förbättra värderingen

Evaluation

Värdeindikation

3 260 000 kr

Bolån i Månsarp - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Månsarp. Genomsnittlig ränta föregående månad (apr 2021) för ett bolån bundet på 2 år: 1,26%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,27% (apr 2021).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,26% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 315 525 kronor och den första avbetalningen är 2 717 kronor.
Bolån i Månsarp

Tomten är ca 913 kvadratmeter

Tomten, MÅNSARPS-RENSTORP 1:18, är mindre än andra tomter i området.

Se karta med tomtgränser och hur solen rör sig över fastigheten MÅNSARPS-RENSTORP 1:18 vid olika klockslag och årstider.

Boendemiljön i Månsarp

Människorna i Månsarp

Människorna i Månsarp

Medelinkomsttagarfamiljer i villaområden utanför små- och medelstora städer

I Månsarp bor 53% kvinnor och 47% män. Medelåldern i området är 53 år, vilket är högre än medelåldern i Jönköpings kommun (47 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är sambos med barn, 50-64, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (28%) är högre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är motorcyklar, meka med bilar, motorsport, arbeta i trädgården, trav och galopp, energisparande, sportfiska, snickra/måla och bygga, rida och bild-/ljudanläggningar.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Utbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 22% som högutbildade. 46% har gymnasieutbildning och 6% har endast grundskoleutbildning. 28% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 71%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 26 137 kr, vilket är 4% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 1 460 402 kronor i lån.

-4%

Skatteläget i Jönköping

För de som är folkbokförda på Vaggerydsvägen 4 gäller skattetabell 33. Det innebär att inkomstskatten här är i nivå med genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 100 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

21,34% (-0,31)

11,26% (-0,02)

0,242% (0,00)

Summa

32,842% (-0,33)

Här röstar man borgerligt

I valdistriktet röstar man borgerligt. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 32,2% av rösterna. Kristdemokraterna är det parti som sticker ut med 117% fler röster än riksgenomsnittet.

KD+117%

Bostadsmarknaden i Månsarp

i Månsarp pågår och planeras det för 52 lägenheter. Se alla här

Just nu finns 25 objekt till salu i Taberg

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns två förskolor i närheten

1 169 meter från adressen ligger Månsarp förskola.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca en minuts gångväg (191 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger mindre än en minuts gångväg (47 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Månsarp

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Sammanfattning natt

Rapporterat måndagen den 17 maj kl 06:06

Sammanfattning av nattens polisverksamhet i polisområde Jönköping.

06:05 polisen har hittills detta dygn hanterat ett 20-tal rutinärenden, huvudsakligen utan brottsmisstankar. En har gripits men ingen ytterligare har frihetsberövats under denna tid. 01.09 inbrottslarm från ett fritidshus i Anderstorp. Polisen åkte till platsen och spanade och kunde gripa en misstänkt person. Det var en man i 20-årsåldern som nu är misstänkt för stöld genom inbrott. Det är inte känt vad som stulits. Mannen är i skrivande stund fortfarande gripen. 02.40 polisen fick samtal om att en inringare hört glaskross från Norrahammar. Polisen åkte till platsen och det visade sig ha varit inbrott i en hårsalong. Polisen har påbörjat en utredning om stöld genom inbrott. Det verkar som att det saknas hårtrimmers från salongen. Ingen är frihetsberövad. 03.56 samtal kom till polisen om misstänkt inbrott i ett konditori i Taberg. Polisen åkte till platsen och påbörjade en utredning om stöld genom inbrott. Någon har tagit sig in genom att bryta upp två dörrar. Det verkar vara så att datorer saknas från konditoriet, eventuellt även andra föremål men de har inte inventerat. Det finns ingen frihetsberövad. Det finns inga andra brott eller allvarliga händelser att rapportera om.

Misshandel, grov

Rapporterat söndagen den 16 maj kl 02:36

Man slagen med ett tillhygge - en person gripen.

12:40 Polis och ambulans beordrades till ett stugområde i Barnarp, Jönköping, med anledning av bråk mellan två personer. När polis anlänt till platsen greps en man i 25-årsåldern. Han är i nuläget misstänkt för grov misshandel. Målsägande, en man i 40-årsåldern, ska ha blivit slagen med ett tillhygge och fördes till sjukhus med ambulans. Polisen har genomfört vittnesförhör, fotodokumentation och tagit några saker i beslag.

Stöld/inbrott

Rapporterat måndagen den 3 maj kl 12:04

Stöld av datorer från skola.

08.11 Polisens ledningscentral kontaktades om ett inbrott i en skola i Torsvik utanför Jönköping. Det skulle ha stulits datorer. 08.32 Polis på plats. En brottsplatsundersökning genomfördes. Någon eller några ska ha tagit sönder en glasruta i entrédörren och sedan brutit upp ett skåp inne i lokalen och tagit 13 datorer. Det finns inget angivet värde på det stulna och det finns i nuläget ingen misstänkt.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
571%
SverigeMånsarp

Brott jämfört med riket