facebook_pixelStrågatan 4A Jönköpings Län, Tranås - hitta.se
Hitta.se

Strågatan 4A

573 38 Tranås, Tranås Jönköpings Län

Adress i Säby i Tranås i Jönköpings Län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Strågatan 4A.

Hitta hit

Bolån i Tranås - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Tranås. Genomsnittlig ränta föregående månad (apr 2021) för ett bolån bundet på 2 år: 1,26%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,27% (apr 2021).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,26% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 315 525 kronor och den första avbetalningen är 2 717 kronor.
Bolån i Tranås

Tomten är ca 705 kvadratmeter

Tomten, MURGRÖNAN 2, är ungefär lika stor som andra tomter i området.

Se karta med tomtgränser och hur solen rör sig över fastigheten MURGRÖNAN 2 vid olika klockslag och årstider.

Boendemiljön i Säby

Människorna i Säby

Människorna i Säby

Medelålders flerbarnsfamiljer med goda inkomster i villaförorter

I Säby bor 50% kvinnor och 50% män. Medelåldern i området är 52 år, vilket är högre än medelåldern i Tranås kommun (50 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är gifta par utan barn, 50-64, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (32%) är lägre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är utförsåkning, golf, längdskidåkning, besöka sportevenemang, fotboll, gympa och workout, semestra i sverige, ny teknik i vardagslivet, vin och vinprovning och segling.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Utbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 26% som högutbildade. 44% har gymnasieutbildning och 9% har endast grundskoleutbildning. 33% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 64%.

I området är medelinkomsten högre

Här är medelinkomsten 27 655 kr, vilket är 2% högre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 837 398 kronor i lån.

+2%

Här i Tranås betalar man högre skatt

För de som är folkbokförda på Strågatan 4A gäller skattetabell 34. Det innebär att inkomstskatten här är 0,3 procentenheter högre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 19 800 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

22,01% (0,36)

11,26% (-0,02)

0,240% (-0,00)

Summa

33,510% (0,34)

Här röstar man borgerligt

I valdistriktet röstar man borgerligt. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 28,5% av rösterna. Kristdemokraterna är det parti som sticker ut med 54% fler röster än riksgenomsnittet.

KD+54%

Bostadsmarknaden i Säby

i Säby pågår och planeras det för 66 lägenheter. Se alla här

Just nu finns 19 objekt till salu i Tostås

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns sju förskolor i närheten

2 072 meter från adressen ligger Junkaremålen Förskola.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca fyra minuters gångväg (435 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger mindre än en minuts gångväg (85 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Säby

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Brand

Rapporterat lördagen den 8 maj kl 02:39

Larm om brand på Ringvägen i Tranås.

12:23 Ett SOS-larm inkom om en brand på Ringvägen i Tranås. Enligt initiala uppgifter ska det ha brunnit i en soptunna, bredvid soptunna stod en grill som blev skadad av branden. En anmälan gällande skadegörelse genombrand kommer att upprättas. Polispatrullen som var på plats har fotodokumenterat. Ingen person ska ha skadats i samband med branden.

Brand

Rapporterat fredagen den 7 maj kl 03:09

Flera bränder under fredagen i en skola i Tranås.

11:44 En polispatrull beordrades till en skola på Sofia Dahlbergs gata i Tranås då personal kontaktat polisen. Under fredagen hade det brunnit i papperskorgar vid flera tillfällen. Detta ska ha inträffat inomhus i skolans lokaler. Ingen person ska ha skadats fysiskt i samband med bränderna. En polispatrull åkte till skolan för att utreda händelserna. Tre anmälningar kommer att skrivas, i nuläget är brottsrubriceringarna inte fastställda. Polispatrullen har hållit förhör samt fotodokumenterat. Uppdatering 18:21 Det är en anmälan som har upprättats, brottsrubriceringen är mordbrand. Det ska ha brunnit i olika papperskorgar inne i skolan vid tre olika tillfällen under fredagen.

Stöld/inbrott

Rapporterat tisdagen den 4 maj kl 03:27

Inbrott i villa.

11.05 Polisen fick samtal om att det hade varit inbrott i en villa i Tranås. Huset hade stått tomt i några timmar. Det ska ha stulits smycken och det var tillrört i bostaden. 11.27 Polis på plats för en första bedömning. Patrullen tog uppgifter för en anmälan om grov stöld genom inbrott. Utöver smycken var det oklart om mer var stulet och det fanns inget uppskattat värde på det stulna. 13.10 Tekniker kom till platsen för en brottsplatsundersökning. Det finns i nuläget ingen misstänkt.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Grön pil
27%
SverigeSäby

Brott jämfört med riket