facebook_pixelTvå Systrars Väg 1B Kalmar län, Kalmar - hitta.se

Två Systrars Väg 1B

393 57 Kalmar, Kalmar Kalmar län

Adress i Berga i Kalmar i Kalmar län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Två Systrars Väg 1B.

Hitta hit

Ett flerfamiljshus

Fastigheten på Två Systrars Väg 1B är ett flerfamiljshus.

Bolån i Kalmar - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Kalmar. Genomsnittlig ränta föregående månad (okt 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,32%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,33% (okt 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,32% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 330 550 kronor och den första avbetalningen är 2 767 kronor.
Bolån i Kalmar

Boendemiljön i Berga

Boendemiljön i Berga

I området kring Två Systrars Väg 1 bor många i flerbostadshus och kedjehus som för det mesta är byggda på 1960- och 1970-talet. De flesta flerfamiljshusen är hyresrätter (48%).

Boendemiljön i Berga

En drönarbild över Berga

En drönare har flugit över Berga och tagit en bild med 360° helikopterperspektiv.

Se Berga från ovan

Wikipediafoton från närområdet

Två Systrars kapell
Villa Solbacken, Kalmar
Sankta Birgitta kyrka, Kalmar
Jutnabben

Människorna i Berga

Människorna i Berga

Unga till medelålders barnfamiljer med låga inkomster i hyresrätter i förort utanför de större städerna

I Berga bor 48% kvinnor och 52% män. Medelåldern i området är 40 år, vilket är lägre än medelåldern i Kalmars kommun (47 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är gifta par med barn, 35-49, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (12%) är lägre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är prova nya produkter, spela dataspel/tv-spel, skönhetsvård, astrologi, följa populära tv-serier, film, ny teknik i vardagslivet, bild-/ljudanläggningar, datorer och religionsfrågor.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Utbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 23% som högutbildade. 38% har gymnasieutbildning och 20% har endast grundskoleutbildning. 23% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 51%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 14 510 kr, vilket är 47% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 523 154 kronor i lån.

-47%

Skatteläget i Kalmar

För de som är folkbokförda på Två Systrars Väg 1B gäller skattetabell 33. Det innebär att inkomstskatten här är i nivå med genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 100 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

21,81% (0,16)

11,37% (0,09)

0,242% (0,00)

Summa

33,422% (0,25)

Här röstar man vänster

I valdistriktet röstar man vänster. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 45,4% av rösterna. Socialdemokraterna är det parti som sticker ut med 61% fler röster än riksgenomsnittet.

S+61%

Bilägande

Man kör gärna Fiat och Saab i området.

Fiat
Saab

Bostadsmarknaden i Berga

i Berga pågår och planeras det för 74 lägenheter. Se alla här

Just nu finns 4 objekt till salu i Norrliden

Just nu finns det 17 hyreslägenheter att byta till i närheten av Två Systrars Väg. Snitthyran är 7 340 kr/mån.

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns två förskolor i närheten

392 meter från adressen ligger Ögonstenens förskola.

Matbutiker och restauranger

Bara fem minuters promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik, Coop Konsum på Lille Bullens Väg 1.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca fem minuters gångväg (535 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger ca två minuters gångväg (201 meter) från adressen.

För den träningsintresserade ligger närmsta träningsanläggning, Puls & Träning, fem minuters cykelväg från adressen.

Händelser och brott i närheten av Berga

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Trafikolycka, singel

Rapporterat lördagen den 21 november kl 11:33

Centralt. Personbil kolliderar med en husvägg.

En personbil kolliderar med en husvägg på Daléngatan. Polis, räddningstjänst och ambulanssjukvård skickas till platsen. Det är just nu okänt om någon person är skadad. Uppdatering kl. 23.39: Föraren av personbilen, en kvinna i 20-årsåldern, är förd till sjukhus med ambulans. Kvinnan är misstänkt för rattfylleri.

Rån

Rapporterat lördagen den 14 november kl 10:18

Rån mot livsmedelsbutik, Berga

Polis larmas till Rimsmedsvägen i Kalmar med anledning av ett rån mot en livsmedelsbutik. Enligt initiala uppgifter rör det sig om två maskerade gärningspersoner som rånat butiken på kontanter och sedan avvikit från platsen på moped. Ingen person uppges ha kommit till fysisk skada i samband med rånet. Polis är på plats och håller förhör med personalen samt söker efter gärningspersonerna.   Har du gjort iakttagelser? Hör av dig till polisen på 114 14 och lämna tips. Dina uppgifter kan vara av stor vikt för att gripa gärningsmännen.

Försvunnen person

Rapporterat fredagen den 13 november kl 10:58

Polisen söker efter en försvunnen person i Kvarnholmen med omnejd.

Polisen larmas till en adress vid Svinö med anledning av att anhöriga vill anmäla en man försvunnen. Det rör sig om en man i 70 års-åldern. Enligt uppgift från anhöriga kan mannen uppträda förvirrat och därmed ha svårt att orientera sig. Mannen sågs senast vid 18-tiden i anslutning till hemadressen. Han var vid det tillfället iklädd en blå midjelång jacka med en reflex på armen samt svarta träningsbyxor. Polisen är på plats med ett flertal resurser och söker av Tallhagen och Svinö med omnejd. Polisens hundförare deltar i sökinsatsen.   Har du gjort iakttagelser av någon som stämmer in på signalementet sedan 18? Ring polisen på 114 14 och lämna tips. Om du tror dig se mannen just nu, ring 112 och be att få tala med polisen angående en försvunnen person.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
281%
SverigeBerga

Brott jämfört med riket