Karlskoga Hyrservice Skogsbovägen 31, Karlskoga - hitta.se

Många företag har flyttat till Karlskoga senaste året.
Ta med posten till nya adressen!

Adressandring.se

Om Karlskoga Hyrservice

Hos oss kan ni inte bara hyra de flesta bilsläp men troligen också de bästa och billigaste släpen i Karlskoga med omnejd. Gå vidare genom länkarna på ovansidan på den typ av släp ni är intresserade av att hyra.

Om du ska frakta din bil, tävlingsbil eller annat fordon har vi de rätta släpen för dig. Hyr släpet för några enstaka timmar, en dag, ett dygn eller en helg. Vi anpassar oss efter dig och dina önskemål.

Välkommen att ta kontakt för mer information!

Karta och andra adresser

Skogsbovägen 31, 691 47 Karlskoga

Karlskoga Hyrservice har kontor på Skogsbovägen 31, Karlskoga0

Karlskoga Hyrservice har 1 annan verksamhet i Sverige. Det som ligger närmast Karlskogaskontoret är Resum AB i Karlskoga.

Användarbilder

Ladda upp bilder (valfritt) (Maxstorlek: 5MB)

Karlskoga Hyrservice har 1.0 i betyg!

Karlskoga Hyrservice har betygsatts av en person varav en även lämnat en kommentar.

Skriv ett omdöme

1.0 /5

1 betyg. 1 kommentarer

Katastrof

för en månad sedan

Måtten som var angivna på hemsidan stämde inte i verkligenheten. Ingen större fara, mejlade in och bad om att få pengarna tillbaka alternativt byta släp. Blev uppringd av hyrservice och min sambo svarade i telefon. Ägaren skrek och dumförklarade oss för att vi hade gjort fel och borde ha "vetat bättre". Vi förklarade att vi tyckte att det borde ha varit tydligare skrivet på hemsidan om själva storleken på släpet. Detta gillade ägaren inte och bad oss att möta upp honom på parkering så att vi kunde "göra upp" öga mot öga. Bland det overkligaste samtalet jag jag haft i mitt liv. Fick till slut tillbaka pengarna men kommer självklart aldrig att använda mig utan denna tjänst igen och jag rekommenderar verkligen inte att någon annan gör det heller.

Karlskoga Hyrservice gick med vinst (2018)

Karlskoga Hyrservice gick med vinst, 94 tkr. Karlskoga Hyrservice minskade sin omsättning med -3.08% senaste räkenskapsåret.

Verksamhetsbeskrivningen för Resum AB:

Föremålet för bolagets verksamhet är att till privatpersoner och industri erbjuda tjänster inom byggnation, service, reparation och underhåll samt maskinservice. Reparation och försäljning av bilar. Uthyrning av släpkärror, biltrailers och liknande samt försäljning och service av dessa. Förvaltning värdepapper, fastigheter och därmed förenlig verksamhet.

Verksamheten ingår i:

Resum AB

Organisationsnummer:

556722-8894

Bolagsform:

Aktiebolag

Bolaget registrerat:

2007-02-08

F-skatt:

Ja

Momsregistrering:

Ja

Svensk Näringsgrensindelning - SNI:

33120 - Reparation av maskiner

Branscher

Andra har även sökt på

Andra format av 073-207 07 00