facebook_pixel
Hitta.se

Telefonnummer

Besök

Om Magnus Fixar AB

Magnus Fixar AB arbetar med skötsel av utemiljöer och trädgårdar. Vi anpassar oss efter varje beställares behov och önskemål. Vi erbjuder bland annat följande tjänster: Gräsklippning, Häckklippning, Plantering, Beskärning, Trädfällning, Stubbfräsning, Takbehandling mot mossa och alger, Anläggning av trädgård med bl.a grävmaskin och mini dumper. RUT-avdrag går självfallet att utnyttja för flertalet av våra tjänster. Vi har över 14 års erfarenhet inom branschen med nöjda kunder.

Välkommen att kontakta oss!

Magnus Fixar AB har 5 i betyg!

Magnus Fixar AB har betygsatts av två personer varav två även lämnat en kommentar.
Innehållet i denna sektion är skapat av användare.

Skriv ett omdöme

5 /5

2 betyg. 2 kommentarer

Margit H.

för 4 månader sedan

Behövde göra en vändplats vid vårt hus och anlitade Magnus Fixar AB. Han fick snabbt en idé om hur det kunde göras och utförde arbetet omsorgsfullt och elegant. Dessutom är han en mycket trevlig person att samarbeta med. Rekommenderas på det varmaste. Vi är mycket nöjda! Eva Christina Hagberg

Mariett H.

för 4 månader sedan

Magnus fixar AB är helt fantastisk i de uppdrag han åtar sig. Vänligt bemötande, professionell och fina utförda arbete av olika slag till 100% nöjdhet. Magnus fixar AB har skött vår häck, träd i cirka 17 år. Vi har rekommenderat Magnus till många andra personer och som också är jätte nöjda med Magnus. Vi kommer fortsättningsvis alltid anlita Magnus Fixar AB eftersom vi då vet att vi får professionell hjälp till olika saker i vår trädgård. En gång Magnus fixar AB alltid Magnus fixar AB. Magnus är dessutom en otroligt fin och trevlig person.

Karta och andra adresser

Fagerhult Östergården 54, 517 94 Töllsjö

Magnus Fixar AB har verksamhet på Fagerhult Östergården 54, Töllsjö. 

Magnus Fixar AB

Användarbilder

Ladda upp bilder (valfritt) (Maxstorlek: 20MB)

Verksamhetsbeskrivningen för Magnus Fixar AB:

Företaget skall utföra trädgårdsarbete, röjningsarbete och anläggningsarbeten. Företaget utför även skogsarbeten och arbeten med grävmaskin och där till förenlig verksamhet.

Verksamheten ingår i:

Magnus Fixar AB

Organisationsnummer:

559292-4335

Bolagsform:

Aktiebolag

Bolaget registrerat:

2020-12-21

F-skatt:

Ja

Momsregistrering:

Ja

Svensk Näringsgrensindelning - SNI:

43120 - Mark- och grundarbeten

Branscher

Andra har även sökt på

Olika mobilformat

Mobilformat för 070-225 73 31