Hitta.se
Mekonomen Oskarshamn - Däckförsäljning, Bilverkstäder
Mekonomen Oskarshamn

Mekonomen Oskarshamn

i Oskarshamn

CheckboxVerifierat

Org.nr. 556660-0473

Stängt

Besök

Om Mekonomen Oskarshamn

Med kunden i fokus ger vi dig alltid en helhetslösning för att bemöta dina behov och förenkla ditt verkstadsbesök. Som en kvalitetssäkring ger vi dig minst 3 års garanti, och utför alltid service efter biltillverkarens rekommendationer. Vilket innebär att du alltid har kvar din fabriks- och nybilsgaranti på bilen samt får en godkänd stämpel i serviceboken.

Vi arbetar alltid med hög kvalité och service för att du som kund ska känna att din bil är i trygga händer. Har du frågor eller funderingar angående din bil är du välkommen att svänga förbi så besvarar vi gärna dessa över en kopp kaffe.

Vid service ingår också ett års vägassistans som gör att du får hjälp vid till exempel punktering, bensinstopp eller motorhaveri. Vill du dela upp betalningen? Vi erbjuder dig 4 månader räntefri delbetalning.

Som företagskund hos oss tar du kontrollen över dina service och reparationskostnader. Vi tar hand om hela din vagnpark. Oavsett bil eller årsmodell hjälper vi dig. Vill du bli företagskund? Välkommen in och prata med vår verkstadschef om vad vi kan göra för dig och din vagnpark.

Det blir inte bara mer kostnadseffektivt utan du sparar även tid på att välja oss. Välkommen!


4.5
2 omdömen

Karta och andra adresser

Sandåsavägen 1, 572 36 Oskarshamn

Mekonomen Oskarshamn har verksamhet på Sandåsavägen 1, Oskarshamn. 

Mekonomen Oskarshamn har 2 andra verksamheter i Sverige. Det som ligger närmast Oskarshamnskontoret är Mekonomen Bilverkstad Oskarshamn i Oskarshamn.

Användarbilder

Ladda upp bilder (valfritt) (Maxstorlek: 20MB)

Fordon registrerade på Mekonomen Oskarshamn

Totalt antal fordon: 1

Senaste införskaffat: en Nordic 750T. Fordonet köptes 2010

Visa värdering och all info i bilregistret

Branscher

Andra har även sökt på

Olika telefonformat

Telefonformat för 0491-775 44