Hitta.se
Mur&Platt Service Stockholm AB
Mur&Platt Service Stockholm AB

Mur&Platt Service Stockholm AB

i Hässelby

CheckboxVerifierat

Org.nr. 559037-6934

Om Mur&Platt Service Stockholm AB

Hej och välkommen till Mur&Platt Service Stockholm AB

Vi är proffs på badrum och är nominerade och finalister till årets badrumsentreprenör 2019-2020-och 2021. Där vi även vann som årets badrumsentreprenör nu år 2021. Vi har behörighet godkänt inom våtrum BKR. Vi utför allt inom mur, naturstensarbete, Kakel & klinkers, badrum, trappor och gångvägar.

Vi står för god kundvård, hög kvalité och ett projekt som förhåller sig till en renlig miljö. Är det så att ni behöver fräscha upp ert badrum har ni kommit rätt. Kontakta gärna mig per telefon eller mail samt besök gärna vår hemsida.

Varmt välkommen!


Mur&Platt Service Stockholm AB har 5 i betyg!

Mur&Platt Service Stockholm AB har betygsatts av 27 personer varav 24 även lämnat en kommentar.
Innehållet i denna sektion är skapat av användare.

Skriv ett omdöme

5 /5

27 betyg. 24 kommentarer

Marina M.

för 4 månader sedan

Hjälpte min far med hans badrum, mycket nöjda!

Alf F.

för mer än 6 månader sedan

Joshua har färdigställt ett våtrum till mig som jag är mycket nöjd med, genomgående hög kvalitet i genomförandet och alltid ett trevligt bemötande. När en packning senare behövde justeras i ett avlopp så avhjälptes detta mycket snabbt och utan kostnad för mig. Jag kan varmt rekommendera Mur&Platt Service Stockholm AB.

Johan S.

för mer än ett år sedan

Joshua och hans anställda designade och lade skifferplattor på vår uppfart till huset. Allt var mycket noggrant utfört och ingenting lämnades åt slumpen. Vi är supernöjda och kan starkt rekommendera denna pålitliga firma.

Maria F.

för mer än ett år sedan

Med några års mellanrum har nu Joshua färdigställt vårt andra badrum. Vi är lika nöjda denna gång. När vi fick problem med att hämta bla kakel och klinkers så har han hjälpt oss att hämta det. Han ställer upp och fixar och trixar för att göra kunden nöjd. Han är lyhörd och vi har även kunnat bolla idéer med honom. Att han städar varje dag efter sig är ett plus i kanten. Kan varmt rekommendera MUR & PLATTSERVICE

Sara S.

för mer än ett år sedan

Jag har bara bra saker att säga. Ett helt nytt och fräscht badrum efter att Mur och plattservice fixat det. Joshua är en mycket trevlig och ordningsam hantverkare. Mycket nöjd!

Vincent T.

för mer än ett år sedan

Det finns hantverkare och det "finns" hantverkare. Vi är jättenöjda, det finns mycket saker att säga, men spontant. Joshua är duktig på att lägga plattor och kan detaljer. Vi har lite nischar på olika ställen i badrummet och det kräver en viss kompetens, erfarenhet och noggrannhet för att lägga plattor rätt mot tak väggar och golv utan att det blir konstiga skarvar när en nish- eller hyllkant slutar, dvs man måste ligga 3-4 steg före och planera. Sen finns fina detaljer, såsom smyglister på dörrar och foder, etc... inte en glipa eller en grad fel. Jag som är ingenjör, jobbar metodiskt och är fyrkantig beroende förutsättning, tycker jobbet är jättebra utfört. En annan sak, jag tycker att han har en bra känsla av form och funktion när man lägger plattor med mönster och storlek. Det som också imponerar mig är hans nivå av service och förståelse av kund (rimlig nivå). Flesta hantverkare saknar detta när jobbet ska göras, dvs man klampar mest in och kör sin egen takt i sin egen värld utan att riktigt hänsyn att man är hemma hos någon och inte på en "byggarbetsplats". Inget fel med det, men det är ytterst viktigt att vara serviceminded för att få kunden känna sig trygg i det jobb som utföras. Många är tyvärr dåliga på detta men Joshua är ett undantag gör det väldigt bra för att vara en renodlad hantverkare. Det enda jag kan påpeka att det går fram lite väl fort, man hinner inte fundera fram beslut vid en hinder och det ska göras nu. Men, som sagt, jag är fyrkantig och jobbar metodiskt professionellt, det går väl inte riktigt att jämföra när man gör det privat. Sen tycker jag att man ska ta hand om hantverkaren hemma, dem är människor och inga tjänstefolk. Jag tycker man ska ta hand om hantverkare, om möjligt, fixa kaffe, dricka, kakor och frukt och var påträngande med sånt =), då kan jag garantera att han tar hand om er.

Ingemar P.

för mer än ett år sedan

Ett pålitligt företag som gör ett perfekt jobb och pålitliga och håller tider Ingemar P

Per W.

för mer än ett år sedan

Vi är otroligt nöjda med vårt badrum och renoveringen gick enligt tidplan !

Victoria K.

för mer än ett år sedan

Wow, wow, wow vi blev så nöjda med vårat kök och toalett. Så tacksamma och glada för det underbart skickliga och snygga arbete ni gjorde!!! Rekommenderar STARKT!

Hans O.

för mer än ett år sedan

Mur&Plattservice rev mitt gamla klinkergolv och lade sedan in ett kalkstensgolv. Hela jobbet utfördes utan anmärkning. Resultatet är oerhört proffsigt och exakt. Städning och dammskydd var också mycket bra. Jag hoppas få beställa ett badrum under detta år. /Nicholas

Karta och andra adresser

Glädjevägen 4A, 165 75 Hässelby

Mur&Platt Service Stockholm AB har verksamhet på Glädjevägen 4A, Hässelby. 

Mur&Platt Service Stockholm AB gick med förlust (2021)

Mur&Platt Service Stockholm AB gick med förlust, -33 000 kr. Mur&Platt Service Stockholm AB ökade sin omsättning med 0,61% senaste räkenskapsåret.

Användarbilder

Ladda upp bilder (valfritt) (Maxstorlek: 20MB)

Verksamhetsbeskrivningen för Mur&platt Service Stockholm AB:

Renovering badrum. Vattentäta våtutrymmen. Plattsättning badrum, kök, hallar och vardagsrum. Kakel och Klinker industrilokaler. Mur & putsarbeten Väggar och murar. Betongarbeten. Allt inom naturstensarbeten Servar privatpersoner såväl som andra byggfirmor.

Verksamheten ingår i:

Mur&platt Service Stockholm AB

Organisationsnummer:

559037-6934

Bolagsform:

Aktiebolag

Bolaget registrerat:

2015-12-03

F-skatt:

Ja

Momsregistrering:

Ja

Svensk Näringsgrensindelning - SNI:

43330 - Golv- och väggbeläggningsarbeten

Andra har även sökt på

Olika mobilformat

Mobilformat för 070-280 99 45