Hitta.se

Mur&Platt Service Stockholm AB

i Hässelby

Org.nr. 559037-6934

Om Mur&Platt Service Stockholm AB

Mur&Platt Service Stockholm AB är verksam inom golv- och väggbeläggningsarbeten. Bolaget är ett aktiebolag som varit aktivt sedan 2015. Mur&Platt Service Stockholm AB omsatte 1 926 000 kr senaste räkenskapsåret (2022).

5.0
27 omdömen
M

Marina M.

för mer än ett år sedan

Hjälpte min far med hans badrum, mycket nöjda!

A

Alf F.

för mer än ett år sedan

Joshua har färdigställt ett våtrum till mig som jag är mycket nöjd med, genomgående hög kvalitet i genomförandet och alltid ett trevligt bemötande. När en packning senare behövde justeras i ett avlopp så avhjälptes detta mycket snabbt och utan kostnad för mig. Jag kan varmt rekommendera Mur&Platt Service Stockholm AB.

Läs mer...
J

Johan S.

för mer än ett år sedan

Joshua och hans anställda designade och lade skifferplattor på vår uppfart till huset. Allt var mycket noggrant utfört och ingenting lämnades åt slumpen. Vi är supernöjda och kan starkt rekommendera denna pålitliga firma.

M

Maria F.

för mer än ett år sedan

Med några års mellanrum har nu Joshua färdigställt vårt andra badrum. Vi är lika nöjda denna gång. När vi fick problem med att hämta bla kakel och klinkers så har han hjälpt oss att hämta det. Han ställer upp och fixar och trixar för att göra kunden nöjd. Han är lyhörd och vi har även kunnat bolla idéer med honom. Att han städar varje dag efter sig är ett plus i kanten. Kan varmt rekommendera MUR & PLATTSERVICE

Läs mer...
S

Sara S.

för mer än ett år sedan

Jag har bara bra saker att säga. Ett helt nytt och fräscht badrum efter att Mur och plattservice fixat det. Joshua är en mycket trevlig och ordningsam hantverkare. Mycket nöjd!

V

Vincent T.

för mer än ett år sedan

Det finns hantverkare och det "finns" hantverkare. Vi är jättenöjda, det finns mycket saker att säga, men spontant. Joshua är duktig på att lägga plattor och kan detaljer. Vi har lite nischar på olika ställen i badrummet och det kräver en viss kompetens, erfarenhet och noggrannhet för att lägga plattor rätt mot tak väggar och golv utan att det blir konstiga skarvar när en nish- eller hyllkant slutar, dvs man måste ligga 3-4 steg före och planera. Sen finns fina detaljer, såsom smyglister på dörrar och foder, etc... inte en glipa eller en grad fel. Jag som är ingenjör, jobbar metodiskt och är fyrkantig beroende förutsättning, tycker jobbet är jättebra utfört. En annan sak, jag tycker att han har en bra känsla av form och funktion när man lägger plattor med mönster och storlek. Det som också imponerar mig är hans nivå av service och förståelse av kund (rimlig nivå). Flesta hantverkare saknar detta när jobbet ska göras, dvs man klampar mest in och kör sin egen takt i sin egen värld utan att riktigt hänsyn att man är hemma hos någon och inte på en "byggarbetsplats". Inget fel med det, men det är ytterst viktigt att vara serviceminded för att få kunden känna sig trygg i det jobb som utföras. Många är tyvärr dåliga på detta men Joshua är ett undantag gör det väldigt bra för att vara en renodlad hantverkare. Det enda jag kan påpeka att det går fram lite väl fort, man hinner inte fundera fram beslut vid en hinder och det ska göras nu. Men, som sagt, jag är fyrkantig och jobbar metodiskt professionellt, det går väl inte riktigt att jämföra när man gör det privat. Sen tycker jag att man ska ta hand om hantverkaren hemma, dem är människor och inga tjänstefolk. Jag tycker man ska ta hand om hantverkare, om möjligt, fixa kaffe, dricka, kakor och frukt och var påträngande med sånt =), då kan jag garantera att han tar hand om er.

Läs mer...
I

Ingemar P.

för mer än ett år sedan

Ett pålitligt företag som gör ett perfekt jobb och pålitliga och håller tider Ingemar P

P

Per T.

för mer än ett år sedan

Vi är otroligt nöjda med vårt badrum och renoveringen gick enligt tidplan !

V

Victoria K.

för mer än ett år sedan

Wow, wow, wow vi blev så nöjda med vårat kök och toalett. Så tacksamma och glada för det underbart skickliga och snygga arbete ni gjorde!!! Rekommenderar STARKT!

H

Hans N.

för mer än ett år sedan

Mur&Plattservice rev mitt gamla klinkergolv och lade sedan in ett kalkstensgolv. Hela jobbet utfördes utan anmärkning. Resultatet är oerhört proffsigt och exakt. Städning och dammskydd var också mycket bra. Jag hoppas få beställa ett badrum under detta år. /Nicholas

Läs mer...

Innehållet i denna sektion är skapat av användare

bild på skapa företagskonto

Ditt företag? Syns i miljontals sökningar

 • Ta kontroll över företaget
  Nå fler potentiella kunder
 • Karta och andra adresser

  Glädjevägen 4A, 165 75 Hässelby

  Mur&Platt Service Stockholm AB har verksamhet på Glädjevägen 4A, Hässelby. 

  Mur&Platt Service Stockholm AB gick med vinst (2022)

  Mur&Platt Service Stockholm AB gick med vinst, 14 000 kr. Mur&Platt Service Stockholm AB minskade sin omsättning med -30,79% senaste räkenskapsåret.

  Användarbilder

  Ladda upp bilder (valfritt) (Maxstorlek: 20MB)

  Verksamhetsbeskrivningen för Mur&platt Service Stockholm AB:

  Renovering badrum. Vattentäta våtutrymmen. Plattsättning badrum, kök, hallar och vardagsrum. Kakel och Klinker industrilokaler. Mur & putsarbeten Väggar och murar. Betongarbeten. Allt inom naturstensarbeten Servar privatpersoner såväl som andra byggfirmor.

  Verksamheten ingår i:

  Mur&platt Service Stockholm AB

  Organisationsnummer:

  559037-6934

  Bolagsform:

  Aktiebolag

  Bolaget registrerat:

  2015-12-03

  F-skatt:

  Ja

  Momsregistrering:

  Ja

  Svensk Näringsgrensindelning - SNI:

  43330 - Golv- och väggbeläggningsarbeten

  Olika mobilformat

  Mobilformat för 070-280 99 45