facebook_pixelRågångsvägen 10 Norrbottens län, Luleå - hitta.se
Hitta.se

Rågångsvägen 10

974 41 Luleå, Luleå Norrbottens län

Adress i Bredviken i Luleå i Norrbottens län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Rågångsvägen 10.

Hitta hit

En villa byggd 1935

På adressen finns en villa byggd 1935. Huset är 121 kvadratmeter (ej inräknat biytor såsom garage, källarutrymmen etc.), vilket är större än de flesta av grannhusen i Bredviken.

Bolån i Luleå - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Luleå. Genomsnittlig ränta föregående månad (dec 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,28%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,29% (dec 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,28% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 320 533 kronor och den första avbetalningen är 2 733 kronor.
Bolån i Luleå

Tomten är ca 1090 kvadratmeter

Tomten, PASSET 6, är större än andra tomter i området.

Se karta med tomtgränser och hur solen rör sig över fastigheten PASSET 6 vid olika klockslag och årstider.

Boendemiljön i Bredviken

Människorna i Bredviken

Människorna i Bredviken

Äldre medelinkomsttagarfamiljer och pensionärspar i villaförorter kring de större städerna

I Bredviken bor 48% kvinnor och 52% män. Medelåldern i området är 61 år, vilket är högre än medelåldern i Luleås kommun (47 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är gifta par utan barn, 50-64, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (26%) är högre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är lösa korsord eller sudoku, arbeta i trädgården, krukväxter, skattefrågor, värdepapper och värdepappersaffärer, privatekonomiska frågor, kungligheter, föreningsverksamhet, energisparande och golf.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Utbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 37% som högutbildade. 30% har gymnasieutbildning och 2% har endast grundskoleutbildning. 20% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 67%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 26 549 kr, vilket är 2% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 723 172 kronor i lån.

-2%

Här i Luleå betalar man högre skatt

För de som är folkbokförda på Rågångsvägen 10 gäller skattetabell 34. Det innebär att inkomstskatten här är 0,9 procentenheter högre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 19 800 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

22,50% (0,85)

11,34% (0,06)

0,242% (0,00)

Summa

34,082% (0,91)

Här röstar man vänster

I valdistriktet röstar man vänster. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 45,5% av rösterna. Socialdemokraterna är det parti som sticker ut med 61% fler röster än riksgenomsnittet.

S+61%

Bostadsmarknaden i Bredviken

i Bredviken pågår och planeras det för 71 lägenheter. Se alla här

Just nu finns 9 objekt till salu i Centrum

Just nu finns det 12 hyreslägenheter att byta till i närheten av Rågångsvägen. Snitthyran är 6 390 kr/mån.

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns åtta förskolor i närheten

257 meter från adressen ligger Haga Förskola.

Matbutiker och restauranger

Bara nio minuters promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik, Stora Coop Örnäset på Rödkallens Väg 1.

Lockas man av restaurangbesök finns Skurholmen Restaurang i närheten.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca fem minuters gångväg (570 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger mindre än en minuts gångväg (83 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Bredviken

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Trafikkontroll

Rapporterat måndagen den 22 februari kl 09:13

Resultat efter trafikkontroller i kommunen under kvällen.

20:29 Trafikkontroll på Älvbrovägen, Bergnäset. Två förare får ordningsbot för hastighetsöverträdelse. 20:37 Trafikkontroll på Hertsövägen, Hertsölandet. Samtliga trafikanter som kontrolleras är utan anmärkning. Trafikkontroller är en del i polisens arbete för att förhindra och förebygga trafikolyckor.  Att sänka medelhastigheten är en av de viktigaste åtgärderna vi kan göra för att rädda liv på våra vägar.

Motorfordon, anträffat stulet

Rapporterat söndagen den 21 februari kl 10:01

Stulen bil anträffad i Luleå.

En stulen bil anträffas på Örnäset. Den överlämnas till ägaren och en tilläggsanmälan ska upprättas.

Trafikkontroll

Rapporterat fredagen den 19 februari kl 08:00

Resultat av trafikkontroller i Luleå under eftermiddag och kväll.

Knöppelåsvägen, Bredviken: Samtliga trafikanter var utan anmärkning. Storheden, samtliga trafikanter kunde passera utan anmärkning. Fiskehamnsvägen, Kallax, tre ordningsbot utfärdades på grund av hastighetsöverträdelser.  Trafikkontroller är en del i polisens arbete för att förhindra och förebygga trafikolyckor.  Att sänka medelhastigheten är en av de viktigaste åtgärderna vi kan göra för att rädda liv på våra vägar.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
373%
SverigeBredviken

Brott jämfört med riket