Hitta.se
Södermäklarna Enskede/Farsta - Fastigheter - utlandet, Fastighetsvärderingar, Fastighetsmäklare, Värderingar, Fastighetsbesiktningar
Södermäklarna Enskede/Farsta

Södermäklarna Enskede/Farsta

i Enskede

CheckboxVerifierat

Org.nr. 556306-4301

Besök

Om Södermäklarna Enskede/Farsta

Välkommen till oss på Södermäklarna. Vi har förmedlat hem i södra Stockholm sedan 1983. Faktum är att vi gjort affärer i nästan varje bostadsrättsförening på Södermalm och i Söderförort. Därför känner vi oss hemma på Söder. Hos de rikstäckande kedjorna har mäklarna gemensamma manualer att rätta sig efter, men Södermäklarna tror istället på att lita till den enskilda mäklarens intuition, kunskap om sin marknad och förmåga att läsa av och förstå behoven hos både säljare och köpare.  Utifrån den förmågan anpassas insatserna för att få bästa möjliga utfall av varje affär. Titta in på vår hemsida för information om hur vi kan hjälpa er!


Vad tycker du om Södermäklarna Enskede/Farsta?

Skriv ett omdöme

Karta och andra adresser

Nynäsvägen 314, 122 34 Enskede

Södermäklarna Enskede/Farsta har verksamhet på Nynäsvägen 314, Enskede. 

Södermäklarna Enskede/Farsta har 16 andra verksamheter i Sverige. Det som ligger närmast Enskedeskontoret är Södermäklarna AB i Stockholm.

Södermäklarna Enskede/Farsta gick med förlust (2022)

Södermäklarna Enskede/Farsta gick med förlust, -2 405 000 kr. Södermäklarna Enskede/Farsta minskade sin omsättning med -36,78% senaste räkenskapsåret.

Användarbilder

Ladda upp bilder (valfritt) (Maxstorlek: 20MB)

Verksamhetsbeskrivningen för Södermäklarna AB:

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva juridisk och ekonomisk rådgivning, inköp, försäljning, förvaltning och förmedling av fast egendom, förvaltning och handel med bostadsrätter samt finansverksamhet utan att driva sådan rörelse som avses i lagen om bankrörelse (1955:183), lagen om kreditaktiebolag (1963:76) eller försäkringsrörelse, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Verksamheten ingår i:

Södermäklarna AB

Organisationsnummer:

556306-4301

Bolagsform:

Aktiebolag

Moderbolag:

Södermäklarna Förvaltnings AB

VD:

Athanasios Saki Carapanos

Bolaget registrerat:

1987-10-08

F-skatt:

Ja

Momsregistrering:

Ja

Svensk Näringsgrensindelning - SNI:

68310 - Fastighetsförmedling

Branscher

Andra har även sökt på

Olika telefonformat

Telefonformat för 08-447 34 40