facebook_pixelHagalundsvägen 8 Södermanlands Län, Mariefred - hitta.se
Hitta.se

Hagalundsvägen 8

647 35 Mariefred, Strängnäs Södermanlands Län

Adress i Mariefred i Mariefred i Södermanlands Län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Hagalundsvägen 8.

Hitta hit

Bolån i Mariefred - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Mariefred. Genomsnittlig ränta föregående månad (dec 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,28%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,29% (dec 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,28% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 320 533 kronor och den första avbetalningen är 2 733 kronor.
Bolån i Mariefred

Boendemiljön i Mariefred

Boendemiljön i Mariefred

Området kring Hagalundsvägen 8 består till 113% av småhus. Det är vanligt med villor och flerbostadshus som för det mesta är byggda på 1930- och 2010-talet.

Wikipediafoton från närområdet

Bergåsa och Lotorp
Gripsnäs
Bondkroken
Marielund, Strängnäs kommun

Människorna i Mariefred

Människorna i Mariefred

Unga barnfamiljer med höga inkomster och stora lån i nybyggda villor kring de större städerna

I Mariefred bor 49% kvinnor och 51% män. Medelåldern i området är 42 år, vilket är lägre än medelåldern i Strängnäs kommun (50 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är gifta par med barn, 35-49, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (20%) är lägre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är utförsåkning, golf, fotboll, bild-/ljudanläggningar, värdepapper och värdepappersaffärer, ny teknik i vardagslivet, vin och vinprovning, längdskidåkning, privatekonomiska frågor och gympa och workout.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Högutbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 58% som högutbildade. 26% har gymnasieutbildning och 6% har endast grundskoleutbildning. 34% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 64%.

I området är medelinkomsten högre

Här är medelinkomsten 33 113 kr, vilket är 22% högre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 3 095 398 kronor i lån.

+22%

Skatteläget i Strängnäs

För de som är folkbokförda på Hagalundsvägen 8 gäller skattetabell 33. Det innebär att inkomstskatten här är i nivå med genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 100 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

21,73% (0,08)

10,77% (-0,51)

0,242% (0,00)

Summa

32,742% (-0,43)

Här röstar man borgerligt

I valdistriktet röstar man borgerligt. I valet 2014 blev Moderaterna det största partiet med 31,2% av rösterna. Moderaterna är det parti som sticker ut med 57% fler röster än riksgenomsnittet.

M+57%

Bostadsmarknaden i området

i området pågår och planeras det för 81 lägenheter. Se alla här

Just nu finns 5 objekt till salu i

Just nu finns det 8 hyreslägenheter att byta till i närheten av hagalundsvägen. Snitthyran är 8 467 kr/mån.

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns en förskola i närheten

577 meter från adressen ligger Marielunds Förskola.

Matbutiker och restauranger

Lockas man av restaurangbesök finns Jöns Jacobs Café och Mat i närheten.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca två minuters gångväg (270 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger mindre än en minuts gångväg (41 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Mariefred

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Rattfylleri

Rapporterat fredagen den 26 februari kl 01:16

Drograttfyllerist i Åkers styckebruk.

10.52 En polispatrull meddelade ledningscentralen att de hade stoppat en bilist vid Åkers Styckebruk. Föraren verkade vara narkotikapåverkad och blev misstänkt för drograttfylleri. Han togs med för provtagning. Det är en man i 25-årsåldern.

Trafikolycka

Rapporterat lördagen den 20 februari kl 01:00

Trafikolycka på E20 norr om Åkers Styckebruk.

12.01 SOS-larm till polisen om trafikolycka på E20 norr om Åkers Styckebruk. enligt uppgifter till SOS ska två bilar ha krockat. 12.44 polisen är framme på olycksplatsen. 12.45 en person fördes till sjukhus med ambulans. 13.35 arbetet på olycksplatsen är nu slutfört, bärgningen är också klar och alla utryckningsfordon har lämnat vilket innebär full framkomlighet på E20. 13.46 det finns ingen misstanke om brott i samband med trafikolyckan.

Bedrägeri

Rapporterat tisdagen den 16 februari kl 09:16

Äldre dam utsatt för bedragare - blev av med 15 000 kronor.

18:10 Polis larmades till en bostad i Åkers Styckebruk utanför Strängnäs med anledning av ett bedrägeri. Under tisdagseftermiddagen ska en kvinna i 85-årsåldern ha blivit uppringd av en person som utgett sig för att jobba på en bank. Bedragaren ska därefter ha påstått att banken fått in en låneansökan från den äldre damen på 100 000 kronor och att de nu behövde kompletterande uppgifter. Bedragaren ska också ha påpekat att situationen är allvarlig och att banken därför kommer skicka ut en person som kan hämta damens bankkort och kod. Kort efteråt ska en kvinna ha dykt upp vid 85-åringens bostad och lyckats få damen att lämna ifrån sig sitt bankkort med tillhörande kod. Ett belopp på 15 000 kronor saknas i nuläget från bankkontot. Polispatrull kommer skriva en anmälan om bedrägeri (åldringsbrott). Så skyddar du dig mot telefonbedrägerier: * Använd aldrig din bankdosa eller bank-id på uppmaning av någon som oväntat kontaktar dig. * Lämna aldrig ut koder eller andra känsliga uppgifter till någon. Någonsin. Kortuppgifter och koder är nycklar till dina pengar. * Om någon du inte känner ringer och du blir osäker, lägg på luren eller be att få ringa tillbaka på ett nummer som du själv tar reda på. Det gäller oavsett om personen säger sig vara en nära släkting eller från banken, ett företag eller en myndighet. * Lita inte på den som kontaktar dig bara för att den har personliga uppgifter om dig. Bedragare kan hitta information på nätet för att lura dig. * Om du drabbas av eller misstänker bedrägeri, kontakta din bank omgående. Polisanmäl alltid och ta stöd av människor i din närhet.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
89%
SverigeMariefred

Brott jämfört med riket