facebook_pixelMyrstigen 30 Södermanlands län, Näshulta - hitta.se
Hitta.se

Myrstigen 30

635 17 Näshulta, Eskilstuna Södermanlands län

En villa byggd 1977

På adressen finns en villa byggd 1977. Huset är 65 kvadratmeter (ej inräknat biytor såsom garage, källarutrymmen etc.), vilket är mindre än de flesta av grannhusen i Näshulta Fritidsområde.

Värderingen är 19 384 kr/m²

Villan på Myrstigen 30 värderas till ca 1 260 000 kr (19 384 kr/m²).

Förbättra värderingen

Evaluation

Värdeindikation

1 260 000 kr

Bolån i Näshulta - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Näshulta. Genomsnittlig ränta föregående månad (dec 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,28%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,29% (dec 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,28% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 320 533 kronor och den första avbetalningen är 2 733 kronor.
Bolån i Näshulta

Tomten är ca 2100 kvadratmeter

Tomten, NÄSHULTA-ÖSTERBY 5:95, är ungefär lika stor som andra tomter i området.

Se karta med tomtgränser och hur solen rör sig över fastigheten NÄSHULTA-ÖSTERBY 5:95 vid olika klockslag och årstider.

Boendemiljön i Näshulta Fritidsområde

Människorna i Näshulta Fritidsområde

Människorna i Näshulta Fritidsområde

Äldre och pensionerade medelinkomsttagarpar utan barn i villa utanför småstäder

I Näshulta Fritidsområde bor 45% kvinnor och 55% män. Medelåldern i området är 57 år, vilket är högre än medelåldern i Eskilstunas kommun (48 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är gifta par utan barn, 50-64, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (39%) är högre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är krukväxter, lösa korsord eller sudoku, arbeta i trädgården, jakt, antikviteter, trav och galopp, energisparande, kungligheter, sticka och handarbeta och skattefrågor.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Utbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 22% som högutbildade. 44% har gymnasieutbildning och 10% har endast grundskoleutbildning. 18% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 61%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 23 815 kr, vilket är 12% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 1 213 978 kronor i lån.

-12%

Skatteläget i Eskilstuna

För de som är folkbokförda på Myrstigen 30 gäller skattetabell 33. Det innebär att inkomstskatten här är i nivå med genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 100 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

22,08% (0,43)

10,77% (-0,51)

0,242% (0,00)

Summa

33,092% (-0,08)

Här röstar man borgerligt

I valdistriktet röstar man borgerligt. I valet 2014 blev Sverigedemokraterna det största partiet med 27,4% av rösterna. Centerpartiet är det parti som sticker ut med 73% fler röster än riksgenomsnittet.

C+73%

Bostadsmarknaden i Näshulta Fritidsområde

Just nu finns 2 objekt till salu i Österby

Det har sålts 2 objekt i området de senaste 6 månaderna. Enligt booli.se är det genomsnittliga slutpriset 25 665 kr/m2. Budgivningarna startar i snitt på 26 343 kr/m2 och går ner med 1.99 %.

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca sex minuters gångväg (628 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger mindre än en minuts gångväg (63 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Näshulta Fritidsområde

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Sammanfattning natt

Rapporterat tisdagen den 2 mars kl 07:11

Sammanfattning av nattens polisverksamhet i polisområde Södermanland.

06.06 polisen har hittills hanterat ett 20-tal rutinärenden, huvudsakligen utan brottsmisstankar. En person har gripits, ingen har omhändertagits eller fått följa med för provtagning på grund av drogpåverkan. 02.30 SOS-larm till polisen om brand på balkong i flerfamiljshus i stadsdelen Lagersberg i Eskilstuna. Polisen åkte till platsen för att undersöka vad som hänt. slutsatsen blev att det inte finns någon misstanke om brott och därmed blev det ingen ytterligare åtgärd. 02.48 en polispatrull upptäckte rökutveckling och strax senare att det brann kraftigt i ett par sopbehållare utomhus i anslutning till polisstationen Nygatan 4 i Eskilstuna. Polispatrullen påbörjade släckning av branden, som var kraftig med ca tre meter höga lågor och en annan polispatrull började spåra med en polishund från brandplatsen. Även räddningstjänsten tillkallades.  Spårningen gav resultat och en person anträffades i slutet av spåret. Det visade sig att det var en man som nyligen släppts efter att ha varit omhändertagen för tillnyktring. Mannen, som är i 40-årsåldern greps, misstänkt för mordbrand. Räddningstjänsten som kommit till platsen bedömde spridningsriksen som stor och därmed hade en utredning om mordbrand startats. Mannen är i skrivande stund fortfarande gripen. Uppdatering kl. 08.14 : På samma plats som det brann i natt har det på nytt uppstått rökutveckling i anslutning till fasaden. Räddningstjänsten åkte till platsen och åtgärdade och vädrar därefter ut röken som kommit i i byggnaden. Uppdatering kl. 13.10 : Den misstänkte mannen blev anhållen av åklagare klockan 10.49, skäligen misstänkt för mordbrand. 03.14 samtal till polisen om att en obehörig person setts i närheten av en bostad i stadsdelen Salsta i Flen. Polisen åkte till platsen och började undersöka vad som hänt. Det visade sig att en person ska ha varit uppe på en stege och det finns misstankar om att personen ifråga kan ha varit ute efter att stjäla koppar. Polisen har påbörjat en utredning om försök till grov stöld utan misstänkt. 05.33 SOS-larm till polisen om trafikolycka på riksväg 55 vid Länna bruk. Visade sig vara en trafikolycka som inträffat efter att bilföraren väjt för vilt och kört i diket utan att några personskador uppstod. Ingen misstanke om brott. Det finns inga andra brott eller allvarliga händelser att rapportera om.

Brand

Rapporterat måndagen den 1 mars kl 06:54

Brand i byggnad i Vilsta industriområde.

06.15 polisen fick ett SOS-larm om brand i byggnad på hejargatan, Vilsta industriområde i Eskilstuna. Polisen fick uppgifter från SOS om att det skulle vara en utvecklad brand. 06.23 polisen är framme på platsen. 08.20 polisen är kvar på platsen och en avspärrning kommer att genomföras inför en kommande kriminalteknisk undersökning. Polisen har påbörjat en utredning om mordbrand, eftersom det finns en misstanke om att branden är anlagd. 09.39 polisens kriminaltekniker har varit på brandplatsen men det är fortfarande för varmt för att genomföra undersökningen. Avspärrningen kvarstår och den kriminaltekniska undersökningen kommer genomföras senare.

Trafikbrott

Rapporterat fredagen den 19 februari kl 01:56

Körde med mobil i handen - får böta 1500 kronor.

13:31 Vid Gillbergavägen i Nyfors, Eskilstuna, stoppade en polispatrull en bilist som använde mobiltelefonen i samband med färd. Föraren, en man i 50-årsåldern, fick en böteslapp på 1500 kronor.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
602%
SverigeNäshulta Fritidsområde

Brott jämfört med riket