facebook_pixelKöpenhamnsvägen 16C Skåne län, Malmö - hitta.se
Hitta.se

Köpenhamnsvägen 16C

217 43 Malmö, Malmö Skåne län

Adress i Malmö Sankt Johannes i Malmö i Skåne län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Köpenhamnsvägen 16C.

Hitta hit

Ett flerfamiljshus

Fastigheten på Köpenhamnsvägen 16C är ett flerfamiljshus.

Bolån i Malmö - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Malmö. Genomsnittlig ränta föregående månad (dec 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,28%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,29% (dec 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,28% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 320 533 kronor och den första avbetalningen är 2 733 kronor.
Bolån i Malmö

Boendemiljön i Malmö Sankt Johannes

Boendemiljön i Malmö Sankt Johannes

I området kring Köpenhamnsvägen 16 bor många i flerbostadshus som för det mesta är byggda på 1940- och 1950-talet. De flesta flerfamiljshusen är bostadsrätter (103%).

Wikipediafoton från närområdet

Helgeandskyrkan, Malmö
Innerstaden, Malmö
Kronborg, Malmö
Diskusmacken

Människorna i Malmö Sankt Johannes

Människorna i Malmö Sankt Johannes

Unga medelinkomsttagare i bostadsrätt i etablerade förortsområden utanför storstad

I Malmö Sankt Johannes bor 59% kvinnor och 41% män. Medelåldern i området är 40 år, vilket är lägre än medelåldern i Malmös kommun (45 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 20-34, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (53%) är högre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är modenyheter, andra länders kultur, segling, utrikespolitik, näringsliv och samhällsekonomi, vin och vinprovning, konst, jämställdhetsfrågor, skönhetsvård och styrketräning.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Utbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 29% som högutbildade. 25% har gymnasieutbildning och 2% har endast grundskoleutbildning. 19% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 61%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 25 930 kr, vilket är 4% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 1 113 096 kronor i lån.

-4%

Här i Malmö betalar man lägre skatt

För de som är folkbokförda på Köpenhamnsvägen 16C gäller skattetabell 32. Det innebär att inkomstskatten här är 1,0 procentenheter lägre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 400 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

21,24% (-0,41)

10,69% (-0,59)

0,242% (0,00)

Summa

32,172% (-1,00)

Här röstar man borgerligt

I valdistriktet röstar man borgerligt. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 25,5% av rösterna. Feministiskt initiativ är det parti som sticker ut med 250% fler röster än riksgenomsnittet.

FI+250%

Bostadsmarknaden i området

i området pågår och planeras det för 107 lägenheter och snittpriset är 27 482 kr/m2. Se alla här

Just nu finns 100 objekt till salu i Dammfri

Just nu finns det 100 hyreslägenheter att byta till i närheten av Köpenhamnsvägen. Snitthyran är 8 478 kr/mån.

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns sju förskolor i närheten

166 meter från adressen ligger Blå Viol Fritidshem/Hemvist.

Matbutiker och restauranger

Bara fyra minuters promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik, Coop Nära Köpenhamnsvägen på Köpenhamnsvägen 2.

Lockas man av restaurangbesök finns Spoonery i närheten.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca sju minuters gångväg (743 meter) från vattnet. Närmsta grönområde, Rönneholmsparken, ligger ca en minuts gångväg (136 meter) från adressen.

För den träningsintresserade ligger närmsta träningsanläggning, Fitness 24seven, tre minuters promenad från adressen.

Händelser och brott i närheten av Malmö Sankt Johannes

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Inbrott

Rapporterat söndagen den 10 januari kl 10:05

Obehörig person inne på redaktion, Rådmansgatan.

Personal på en redaktion larmar polis och berättar att de upptäckt en obehörig man i lokalerna. Misstanken är att det rör sig om ett inbrott. En väktare konfronterar den misstänkte, men mannen lyckas ta sig ut från lokalerna. Flera polispatruller samt helikopter skickas till platsen för att söka efter den misstänkte. Uppdatering: Den misstänkte har inte anträffats. Ärendet hanteras som försök till inbrott.

Skadegörelse

Rapporterat fredagen den 8 januari kl 07:11

Uppringare ehittar bullar med glas, Västra Sorgenfri.

En uppringare berättar att hon anträffat bullar innehållande glasbitar längs Hantverkaregatan. Uppringaren plockar upp de bullar hon hittar för att förhindra att hundar äter upp dem. Anmälan om försök till skadegörelse upprättas. Vittnesuppgifter, tips och andra iakttagelser mottages tacksamt via telefonnummer 114 14.

Brand

Rapporterat tisdagen den 5 januari kl 05:52

Brand i lokal, Södra Förstadsgatan.

Det brinner i en lägenhet på Södra Förstadsgatan. Polis, räddningstjänst och ambulans är på plats. Det är oklart om det finns personer kvar i lägenheten. Uppdatering: Kasinogatan samt delar av Södra Förstadsgatan är avstängd. Uppdatering: Branden är i en tandläkarlokal och inte i en lägenhet. Inga personer är kvar i lokalen och i nuläget behöver man inte evakuera resten av byggnaden. Uppdatering: Polis är klara på platsen. Det finns ingen misstanke om brott i samband med branden.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
441%
SverigeMalmö Sankt Johannes

Brott jämfört med riket