facebook_pixelVästkustvägen 19 Skåne län, Malmö - hitta.se
Hitta.se

Västkustvägen 19

211 24 Malmö, Malmö Skåne län

Adress i Kirseberg i Malmö i Skåne län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Västkustvägen 19.

Hitta hit

Bolån i Malmö - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Malmö. Genomsnittlig ränta föregående månad (dec 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,28%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,29% (dec 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,28% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 320 533 kronor och den första avbetalningen är 2 733 kronor.
Bolån i Malmö

Boendemiljön i Kirseberg

Människorna i Kirseberg

Människorna i Kirseberg

Unga singelhushåll med låga inkomster i hyresrätt i små- och medelstora städer

I Kirseberg bor 35% kvinnor och 65% män. Medelåldern i området är 39 år, vilket är lägre än medelåldern i Malmös kommun (45 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 20-34, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (8%) är lägre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är styrketräning, film, spela dataspel/tv-spel, jämställdhetsfrågor, andra länders kultur, gympa och workout, följa populära tv-serier, konst, utförsåkning och modenyheter.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Utbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 29% som högutbildade. 29% har gymnasieutbildning och 9% har endast grundskoleutbildning. 33% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 81%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 19 278 kr, vilket är 29% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 791 747 kronor i lån.

-29%

Här i Malmö betalar man lägre skatt

För de som är folkbokförda på Västkustvägen 19 gäller skattetabell 32. Det innebär att inkomstskatten här är 1,0 procentenheter lägre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 400 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

21,24% (-0,41)

10,69% (-0,59)

0,242% (0,00)

Summa

32,172% (-1,00)

Här röstar man vänster

I valdistriktet röstar man vänster. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 28,5% av rösterna. Feministiskt initiativ är det parti som sticker ut med 204% fler röster än riksgenomsnittet.

FI+204%

Bostadsmarknaden i området

i området pågår och planeras det för 560 lägenheter. Se alla här

Just nu finns 100 objekt till salu i Midhem

Just nu finns det 100 hyreslägenheter att byta till i närheten av Västkustvägen. Snitthyran är 6 144 kr/mån.

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns sju förskolor i närheten

552 meter från adressen ligger Sandbackens Fritidshem.

Matbutiker och restauranger

Bara sex minuters promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik, Coop Konsum Kirseberg på Kirsebergs Torg 7.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca fyra minuters gångväg (436 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger ca fem minuters gångväg (530 meter) från adressen.

För den träningsintresserade ligger närmsta träningsanläggning, Fitness 24seven, nio minuters promenad från adressen.

Händelser och brott i närheten av Kirseberg

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Skadegörelse

Rapporterat söndagen den 24 januari kl 08:06

Flera fall av skadegörelse av träd, Malmö.

Under dagen har ett flertal anmälningar inkommit avseende skadegörelse av träd: Norra Vallgatan/Centralplan: Ett tiotal mindre träd har tillfogats skador på barken. Träden står utmed en gång- och cykelväg mellan Centralstationen och en roddklubb. En anmälan om skadegörelse är upprättad. Per Albin Hanssons väg: Fyra träd utsatta för skadegörelse. Anmälan upprättad. Poppelstigen: Två träd utsatta för skadegörelse. Anmälan upprättad. Polisen tar tacksamt emot tips på 114 14.

Brand

Rapporterat fredagen den 15 januari kl 07:46

Värnhem. Brand i underjordiskt garage.

Det brinner i ett underjordiskt garage på Östra Förstadsgatan. Polis, räddningstjänst och ambulanssjukvård skickas till adressen. Det ligger en livsmedelsbutik i anslutning till garaget, butiken är utrymd på människor. Det är just nu för Polisen okänt vad det är som brinner. Det finns just nu ingen uppgift om personskada. Räddningstjänstens arbete pågår. Händelsen är en räddningsinsats som leds av räddningstjänsten. Polis är på plats för att bistå räddningstjänsten och för att utreda om brott kan misstänkas. Uppdatering kl. 22.45: Det var en moped som av okänd anledning brann i garaget. Polisen upprättar anmälan om skadegörelse.

Brand

Rapporterat fredagen den 15 januari kl 07:40

Värnhem. Brand i underjordiskt garage.

null

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
719%
SverigeKirseberg

Brott jämfört med riket